• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ben giriş yaparak girmişim galiba ürünleri seçtim ama galiba almak için değil...

valla bende bi ürün seçtimde tebrikler bir çocuğun diş bilmem nelerine destekte bulundunuz yazdı bilmiyorumki belkide macun gelicek biz ödüyicez yada macun gelmiyicek biz ödüyiceğiz yada ürün seçip destek olduk ama ben beleş olduğunu sanmıyorum ...........şu diş fırçalamayı kimden öğrendinizdeki hediyeler beleş sanırımda biz yanlış biyere girdik sende 5 ürünmü seçtin:/ inş. bi sorun olmaz hadi hayırlısı bakalım

benimde fikrimühimlerim gelmedi daha
gelenlere hangi kargoyla geldi iş yerinde olmadığım bi zamanda gelmiş olsa not bırakırlardı heralde demi

valla bende bi ürün seçtimde tebrikler bir çocuğun diş bilmem nelerine destekte bulundunuz yazdı bilmiyorumki belkide macun gelicek biz ödüyicez yada macun gelmiyicek biz ödüyiceğiz yada ürün seçip destek olduk ama ben beleş olduğunu sanmıyorum ...........şu diş fırçalamayı kimden öğrendinizdeki hediyeler beleş sanırımda biz yanlış biyere girdik sende 5 ürünmü seçtin:/ inş. bi sorun olmaz hadi hayırlısı bakalım
Ay inşallah valla bakalım artık gelirsede geri yollarızkaydirigubbakcemile4
benimde fikrimühimlerim gelmedi daha
gelenlere hangi kargoyla geldi iş yerinde olmadığım bi zamanda gelmiş olsa not bırakırlardı heralde demi
Fikri mühime bende epeydir üyeyim ama hiç bişi gelmedi yaa:(Siz ne yaptınız??
doğadan nasıl geliyor,ne yaptın msj mı attınız

Canım üye olup bir kere istemen yeterli...

canım en altta onda 31 mayıs dioama kazananların en altında demekki o önceki kazananlarrrr....

Leydi Kozmetik
LEYDİ KOZMETİK HEDİYE DAĞITMAYA BAŞLIYOR !

Leydi Kozmetik Facebook fan sayfasını takip edenler, Leydi’de olup bitenleri öncelikli olarak öğrenmenin yanı sıra, özel kampanyalar ve sürpriz hediyeler kazanmanın da şansını yakalayacak. Bu haftanın sürpriz hediyeleri Chissa Ruj, Clarity Pudra, Leydi Terracotta, Chissa Lipgloss, Elanor Oje, ...Woo Mascara ve Elanor Eyeliner! Bugün (20.09.2010) Facebook sayfamızdan soracağımız soruya doğru cevap veren ilk 10 kişi, yukarıda fotoğraflarını gördüğünüz bu muhteşem ürün setini kazanacak. Yarışma başlamadan önce facebook sayfamızdan yayınlayacağımız kampanya koşullarını okumayı unutmayın.

Tüm takipçilerimize bol şans diliyoruz.

Back