• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
"Parlak Gülüşler, Parlak Gelecekler Projesi'ne destek ol, hediyelerden birini sende kazan!"

Çekilişle belirlenecek 1.000 kişi, içerisinde 1 adet Plax 50 ml, 1 adet 14 ml Total TP, 1 adet plak tablet yer alan Makyaj Çantası kazanacak...

KIZLAR PARLAK GÜLÜŞLER BUNLARI KAZANDIRIO...

Kızlar bende doldurdum ürün seçin diyordu en fazla 5 ürün falan bende seçtim ekle dedim kafama göre yolladım..Alıcakmıyız seçtiklerimizi acaba?Ben bişi anlamadım...:1shok:

Uzun zamandır pek aksiyon yok.
Doğadan çay geldi ki çok beğendim ama fazla yoğun demliğin içine atıyorum bir tane koku versin diye.
Knorr kazanmışım ama ne zaman gelir meçhul.

dsci0913.jpg

Bu kozmodermo hediyemm...Oriflame parfüm.
dsci0918q.jpg

Bu da çaylarım...

hediye çantası yazan yerinin solunda diş fırçalamayı nasıl öğrendiniz cevabını yazın kazanın yer var ya ben orayı tıkladım
cevapladım sonra bilgilerimi verdim o kadarr
dediğin yeri yeni gördüm

ama dediğin yerden baktım aynı yaaa ilk defa destek verceğim yeri tıklayarak yaniii
aynııı şeyleri diğer tarafta doldurdum yanii
ama siz ürün falan seçmişiniz o nerde göremedim

Yüz binlerce çocuğumuza ağız ve diş sağlığı eğitimi verilmesini sağlayan Parlak Gülüşler, Parlak Gelecekler projesine benim de bir katkım olsun diyorsanız bilgilerinizi girebilir, seçeceğiniz her Colgate ürünü ile kaç çocuğumuza sağlıklı bir gelecek sağlayacağınızı görebilirsiniz.
Yapmanız gereken tek şey en güzel güldüğünüz fotoğrafınızı mesajınızla birlikte siteye eklemek ve bir arkadaşınızla projemizi paylaşmak! Bu sayede çocuklarımıza sağlıklı dişler, parlak gülüşler hediye etmiş olacaksınız.

Sen de destek ol
Yüz binlerce çocuğumuza ağız ve diş sağlığı eğitimi verilmesini sağlayan Parlak Gülüşler, Parlak Gelecekler projesine benim de bir katkım olsun diyorsanız bilgilerinizi girebilir, seçeceğiniz her Colgate ürünü ile kaç çocuğumuza sağlıklı bir gelecek sağlayacağınızı görebilirsiniz.

Yapmanız gereken tek şey en güzel güldüğünüz fotoğrafınızı mesajınızla birlikte siteye eklemek ve bir arkadaşınızla projemizi paylaşmak! Bu sayede çocuklarımıza sağlıklı dişler, parlak gülüşler hediye etmiş olacaksınız.

Ben giriş yaparak girmişim galiba ürünleri seçtim ama galiba almak için değil...

Back