• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
fikrimühümde bi anket cevaplamıstım galiba kuzum tam hatırlamıyorum nazar boncukları broşür bide gümüş kutuda badem şekeri geldi

evet ben de soracaktım fikrimühim hangi kargo ile geldi aceba? benim hala gelmedi
gelelim cosmoturkten hediye kazanmaya bende oriflame parfüm kazanmıştım o zaman sitesinden 5 arkadaşına davetiye gönderen hediye çekilişine katılıyordu şimdi nasıl bilmiyorum

evet ben de soracaktım fikrimühim hangi kargo ile geldi aceba? benim hala gelmedi
gelelim cosmoturkten hediye kazanmaya bende oriflame parfüm kazanmıştım o zaman sitesinden 5 arkadaşına davetiye gönderen hediye çekilişine katılıyordu şimdi nasıl bilmiyorum

ilgin için teşekkür ederim ama kozmodermo dan hediye gelen arkadaşlar olmuş onu sormuştum yinede çok teşekkür ederima.s.

Benide bugün aradılar varan kargodan getirdik evde yoktunuz siz gelip alıcaksınız yoksa yarın geri gönderilcek dedi.Banada baya bi uzak yerleri bide zaten 1 buçuk yaşında kızım var nasıl gideyim.geri göndercekler artık yapcak bişey yok :(( oyüzden sordum hangi kargo diye demek fikrimühimmiş...

kızlar leydi kozmetik süper makyaj seti veriyor ben kazandımmmmmmm
Facebook'a Hoş Geldin

hadi gözün aydın.

ben duyuru yaptım burda ama kimse ilgilenmedi.

bende daldım kaçırdım yarışmayı kısmet degilmiş.

ya birde kafama takılan tc istiyolar ona gıcık oldum.. isim soyisim doğruysa kargo ona gidecek tc ye ne gerek var..sanki cep numarası istiyolarmış gibi..

Back