Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oh oh güle güle kullanın bende eşimin keyfini bekliyorum tekin acara götürsün diye beni:)) ne zaman bitiyordu kampanya kızlar

Evet gri olanı da denedim o da güzelmiş yumuşacık kayar gibi sürüldü ve de gayet dolgun oldu. Kıvırıcı yazıyor üstünde ama benimkileri pek kıvırdığı söylenemez. Fazlasıyla düz kirpiklerim, ne yaptıysam yuvarlanmadılar zaten. Bu arada bu grinin zor çıktığını söylemiş birisi onu denemedim bilmiyorum. Hazır sürmüşken çıkaramayacağım şimdi biraz dursun yaaa :))))

aok1986 teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için :) sanırım 2 çeşit var.. bende 2 rimel bulup evden gidiyim :)

çalışanlar kampanyadan kalanların üstüne oturmak için vermiyo olabilirler 10 kat sürsünler öyle çıksınlar :roflol:

aok1986 teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için :) sanırım 2 çeşit var.. bende 2 rimel bulup evden gidiyim :)

İNternetten baktığım kadarıyla 3 çeşit var. Bir de koyu yeşil gibi olanı var. Ama o Tekin Acar'da yoktu kalmamış sanırım. Evde ne kadar rimel varsa topla götür derim, gerçi minikler, numunelik sonuçta ama olsun... :)))):teytey:

Milleti kek sanıyorlar yaaa:mymeka:..aslında isimlerini alıp, şikayet maili atmak çok iyi olur,görsünler..Çok üzgünüm çoook
Bence yaz bi mail.boshayallersmile.

çalışanlar kampanyadan kalanların üstüne oturmak için vermiyo olabilirler 10 kat sürsünler öyle çıksınlar :roflol:
nerelerine sürsünler, nerelerine?delikafadulden

düşünmek lazım :icecream:

Öncelikle merhaba ben de aranıza yeni katıldım.Sayenizde benimde numunelerim oldu :) Ankarada rimel değiştiren var mı bir de kaç ml acaba?

14 - 30 Eylül tarihleri arasında
www.sevil.com.tr’den*
Thierry Mugler Womanity alan ilk 20 kişi
bu parfümü %20 indirimli alma
şansına sahip olacak.

Womanity
Kadın duygularının, hareketlerinin ve tercihlerinin sembolü olan koku, taze ve alışkanlık yapan bir formüle sahip. Ruh halini değiştirebilecek kadar etkili olan koku, havyar gibi şaşırtıcı bir notayı incirle birleştirerek alışılagelmedik bir hava sunuyor. Özel notalarında kadın ruhunun anahtarını taşıyan koku kendinizi anlatmadan ifade edebilmenizi sağlıyor.

* Bu kampanya sadece sevil.com.tr‘den yapılan 30, 50 veya 80 ml parfüm alışverişlerinde geçerlidir.

19 eylül 2010 tarihine kadar Sevil Parfümeri Magazalari Clinique standlarina eski maskaranizi getirin; deneme boyu Clinique maskara hediyenizi alin.

*Kampanya stoklarla sinirlidir. Her müsterimiz için 1 adet ayrilmistir. Hediye edilecek deneme boylari High Impact Mascara, High Impact Curling Mascara, High Lenghts Mascara ürünlerinden biri olacaktir.

günaydın bayanlar iyi sabahlar eee yeni bişiler yok mu yaaa (( bende aradım bulamadım henüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…