Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin için göz attım canım..forum avm de birkaç yerde clinque satan yer var..
kızlar gezenzi com die bi site var oraya üye olanlara 17 eylüldeki murat boz konserine bilet varmıs cep tele mobil bilet nosu gelecekmiş istanbul icin gecerli ilgilenenler baksın bi
Lansinoh sitesine bakarken emzirme başlangıç seti yarışması olduğunu gördüm.
Setin içinde; 1 kutu göğüs pedi, ağrılı meme uçları için Lansinoh lanolin, bir kutu Steril Süt Saklama Poşeti ve sürpriz promosyon ürünleri var diye yazıyor.
Katılmak isteyenler için linki:
Lansinoh » Emziren annelere adanmtr.
şeymacım birisine gelmiş güsel bi pakette geldi filan yazmış nette...
aynen canım. geçen sene olayin değiştirme kampanyasından yararlanmak için dolu kremlerimi başka kutulara boşaltmıştım.slm cnm tüh ki ne tüh zaten birşeyi atınca lazım oluyor hep![]()
fırçası güzelse sonra pişman olabilirsin cnmboshayallersmile ... clique nasıl bi ürün bende kullanmadığım için bilmiyorumkibilmiyorumkismile sonra bide ürünü beğenmessen dersinki tüh güzelim fırçam gitti:))aynen canım. geçen sene olayin değiştirme kampanyasından yararlanmak için dolu kremlerimi başka kutulara boşaltmıştım.
Şimdi elimde bitik bir rimel daha var astor marka ama fırçasını çok sevdiğim için kıyamıyorum onu da versem mi acaba?
hemde ne kurumak valla :)))))