• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar, clinique te secenek varsa gümüş gri rimel ile değişmeyin.. çıkarırken lastik gibi, macun gibi bişey oluyo. hiç hoşuma gitmedi benim. :umursamaz:

hem de gri olanı 2,5 ml. diğerleri daha büyük daha iyiymiş, özellikle beyaz olanı. bence tabii.. boshayallersmile

ay ilk ben söyledim bi ben değişemedim yaa =)
kampanya bitmeden gitsem bari
bir rimele bir rimel veriyolar dii mi

selam kıslarrr
bizimde sütaşlar bitmedi duruyo dolapta ...
bu rimelin markası farkediyormu ? herhangi bi rimelde oluyormu ? merak ettim. öyleyse bende değiştireyım.
gidip rimelmi değiştircez diyosunuz ?
burda boyner var. öyleyse yarın falan giderim bende :))))

selam kıslarrr
bizimde sütaşlar bitmedi duruyo dolapta ...
bu rimelin markası farkediyormu ? herhangi bi rimelde oluyormu ? merak ettim. öyleyse bende değiştireyım.
gidip rimelmi değiştircez diyosunuz ?
burda boyner var. öyleyse yarın falan giderim bende :))))

marka hiç farketmez tatlım.. yanımdaki arkadasın bitmiş rimeli yoktu, kullandığına da kıyamadı. gitti 1 milyoncudan rimel aldı onla değiştirdi. kaydirigubbakcemile3

ben loreal verdim. ikimiz de rimelleri aldık. markayla bişey değişmiyor yani. boshayallersmile

bana sadece clinique marka maskara ile değişim yapıyoruz dediler.Bu ne ya?Her yerde farklı galiba :S

olur mu cnm! çok biliyormuş onu söyleyen. tam tersine başka marka rimel kullananlara kendi markasını tanıtmak için bunu yapıyor clinique.. sen oraya git clinique merkezi arayın bilgi alın de. de. öğrensinler. sinir oluyorum bu çok bilmişlere ya.... sanki ceplerinden verecekler.. lülülülülülü

dedim arkadaşım,bizim anlaşmamız böyle dediler.Mail atıcam dediler bizim formda böyle atsanız da değişmez dediler. Bilmişler dediğin gibi :D

Merhaba kızlar acaba bu clinique numunelerinin en iyisi hangisi, yani değişim için hangisini alayım beyazı grisi ve yeşil gibi renkli olanı var sanırım numunelik.

Bir soru daha :) mesela bende 3 tane kurumuş rimel var evde, üçünü de alsam yanıma üçünü birden değiştiriyorlar mı ki? Yoksa herkesin hakkı bir tane mi mesela?

Back