Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 eylüldeeeee daha var
çalışanlar kampanyadan kalanların üstüne oturmak için vermiyo olabilirlerşuan itibariyle benim de 2 tane clinique im olduu :)) Önce boyner e gittim kadın kampanyası bitti onun dedi. Yalancıya bak!!!! aa öyle mi peki tamam dedim ben de, oysa biliyorum daha kampanyası bitmedi. Muhatap olamayacağım onunla.lmaz:Neyse sonra tekin Acar'a uğradım iki tane eski maskaram vardı, biri maviymiş hatta farkında diilim bende öle bişey olduğunun. Kıyamadım da vermeye kurumamış daha en azından bi kerecik daha süreyim dedim bugün çıkarken sürdüm.:kedi: Gittim ikisini de verdim. Bir beyaz bir de gri olan numuneliklerden aldım. Beyazı da gayet beğendim güzel ayrık ayrık yaptı kirpiklerimi. İki tane vermeme de birşey demediler demekki oluyor.
aok1986 teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için :) sanırım 2 çeşit var.. bende 2 rimel bulup evden gidiyim :)
şuan itibariyle benim de 2 tane clinique im olduu :)) Önce boyner e gittim kadın kampanyası bitti onun dedi. Yalancıya bak!!!! aa öyle mi peki tamam dedim ben de, oysa biliyorum daha kampanyası bitmedi. Muhatap olamayacağım onunla.lmaz:Neyse sonra tekin Acar'a uğradım iki tane eski maskaram vardı, biri maviymiş hatta farkında diilim bende öle bişey olduğunun. Kıyamadım da vermeye kurumamış daha en azından bi kerecik daha süreyim dedim bugün çıkarken sürdüm.:kedi: Gittim ikisini de verdim. Bir beyaz bir de gri olan numuneliklerden aldım. Beyazı da gayet beğendim güzel ayrık ayrık yaptı kirpiklerimi. İki tane vermeme de birşey demediler demekki oluyor.
nerelerine sürsünler, nerelerine?delikafaduldençalışanlar kampanyadan kalanların üstüne oturmak için vermiyo olabilirler10 kat sürsünler öyle çıksınlar :roflol:
Milleti kek sanıyorlar yaaa:mymeka:..aslında isimlerini alıp, şikayet maili atmak çok iyi olur,görsünler..Çok üzgünüm çoook
Bence yaz bi mail.boshayallersmile.
nerelerine sürsünler, nerelerine?delikafadulden
nerelerine sürsünler, nerelerine?delikafadulden