bendende 3 TL almışlardı...
6 TL çok değilmi ya...ohaoldumsmileohaoldumsmile
kargoyu kardeşim almıştı kızlar.. ft. yıda vermemişler anlaşılan kazıklamışlar beniiklava:
bence de kargo şirketinden kaynaklanıyor olabilir..
peki küçük paketler değer mi 6 tl ye :) kaç paket toplammm
tatlım işte hepsi 5 paket
tanesi 1,20 den satın almış oldum guclubacismile
kozlabmı 5 paket gönderdi???
kargoyu aradım kızlar şimdi şubedeki tutarın 3,5 old. söyledi azar çektim tabi ne kadar işe yarar bilmem
iyi yapmışsın şekerim.. merkeze bildiricem diye de tehdit etseydin.. akılları başlarına gelsin! hem paranı geri versinler hem de bi daha başkalarına da yapmasınlar kaydirigubbakcemile
insanı aptal yerine koyuyolar ya.. Çok üzgünüm çoook
ewet tatlım sana ne kadar geldi
cicim yaptıkları gerçekten bilinçliyse hırsızlık.. Teldeki fatura yoksa fazla almışlardır dedi konuşup dönücem size dedi... Sonrası nanay tabi hiç umudum yok
Niveanın kargo ücreti ne kadar oluyo peki kızlar bilmiyorumkismile
hayatım, geri vermek zorundalar.. miktar önemli değil, hırsızlığa gözyummayalım.. kaydirigubbakcemile5
niveanın kargosu yok... olması gerektiği gibi gönderim masraflarını kendiler karşılıyormuş.. opuyorumnanaktan
soruları doldurmaya çalıştım, fakat bilgilerimi girince banner kapandı ,ne oldu anlamadım..bi yanlışlık var ama du bakalım
bende de 3 kere kapattı sonra oldu formu tamamlayınca mail attılar birde :))))
artık bundan sonrası tamamen şans
Nivea'dan kazanmışım. Dün geldi numunelerim. Eşime süpriz yaptım:) Birde eşimin adına doldurmuştum dün, yine kazanmışız. 4-5 gün içinde kargo geliyor zaten. Keşke roll-on da koysalarmış yahu bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?