Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
çok öncede ixoradan bana da numune gelmişti hala duruyor evde öylesine sonra bi daha bakmadım bu topiğe ama güzel şeyler paylaşmışşsınız teşekkür ederim

kargoyu aradım kızlar şimdi şubedeki tutarın 3,5 old. söyledi azar çektim tabi ne kadar işe yarar bilmem

iyi yapmışsın şekerim.. merkeze bildiricem diye de tehdit etseydin.. akılları başlarına gelsin! hem paranı geri versinler hem de bi daha başkalarına da yapmasınlar kaydirigubbakcemile

insanı aptal yerine koyuyolar ya.. Çok üzgünüm çoook

cicim yaptıkları gerçekten bilinçliyse hırsızlık.. Teldeki fatura yoksa fazla almışlardır dedi konuşup dönücem size dedi... Sonrası nanay tabi hiç umudum yok

Niveanın kargo ücreti ne kadar oluyo peki kızlar bilmiyorumkismile

hayatım, geri vermek zorundalar.. miktar önemli değil, hırsızlığa gözyummayalım.. kaydirigubbakcemile5

niveanın kargosu yok... olması gerektiği gibi gönderim masraflarını kendiler karşılıyormuş.. opuyorumnanaktan

yaptıkları ne kadar ayıp ya...
resmen tutturabildiklerine...
bencede göz yummayın...
hakkınızı arayın..

kızlar ntv nin sayfasında nivea yarışmasının şekli değişmiş..ayın 28 inde başlıyan yarışmayı başlatmışlar..tahmin yarışması

soruları doldurmaya çalıştım, fakat bilgilerimi girince banner kapandı ,ne oldu anlamadım..bi yanlışlık var ama du bakalım

bende de 3 kere kapattı sonra oldu formu tamamlayınca mail attılar birde :))))
artık bundan sonrası tamamen şans

Nivea'dan kazanmışım. Dün geldi numunelerim. Eşime süpriz yaptım:) Birde eşimin adına doldurmuştum dün, yine kazanmışız. 4-5 gün içinde kargo geliyor zaten. Keşke roll-on da koysalarmış yahu bayanssulusmile

Bende kardeşime vercem.. Tekrar kazanırsam aşkımaa yollarım artık kaydirigubbakcemile2
Paketin içinde ne var peki cnm bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…