- 19 Mayıs 2010
- 1.366
- 8
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kardeşime vercem.. Tekrar kazanırsam aşkımaa yollarım artık kaydirigubbakcemile2
Paketin içinde ne var peki cnm bilmiyorumkismile
Nihayet doldurabildim formu..fakat bu yarışma yarın başlamalıydı, 28 ağ.yazıyordu..diğer yarışma neden hemen bitti, onu da anlamadım,bugünkü cvpları yanıtlayamadan kapatmışlar..pfffff..
Canım 50 ml. lik bir traş köpüğü, 30 ml. lik ise after shave lotion var. kaydirigubbakcemile2
kızlar kendime nivea çıktı annem adınada katılmıştım oda bugun geldi
kızlar bu nıveanın yeni soruları var şuan sitede onların cvp larını bilen varmı
CEVABINI BİLEN Mİ? okumadın galiba yapılacak maçların sonuçlarını soruyorlar tamamen sallamana b:teytey::uhm:ağlı yane
cvp için sağolunda bu nasıl bir konuşma şekli allah aşkına daha nazik olabilirsiniz sanırımCEVABINI BİLEN Mİ? okumadın galiba yapılacak maçların sonuçlarını soruyorlar tamamen sallamana b:teytey::uhm:ağlı yane
cvp için sağolunda bu nasıl bir konuşma şekli allah aşkına daha nazik olabilirsiniz sanırım
Kızlar Sütaşları gelen var mı? Ay sonuna kadar gelecek demişlerdi hala gelmedi Ama benim canım tatlı istiyor ((
Kızlar Sütaşları gelen var mı? Ay sonuna kadar gelecek demişlerdi hala gelmedi Ama benim canım tatlı istiyor ((