Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ben çok bişey yapmıyorum sadece forumlara yorumları yazıyorum anket varsa dolduruyorum çok sık değişmiyor,şu an fairy var denemek ister misiniz diye soruyor sadece evet diyosun sonrada sana gönderiyolar.Sürekli takip etmek lazım hem sitesinden hem de face den.

hımmmmm sağol cnm ben zaten akşama kadar nette sayılırım ev işlerim biter bitmez damlıyorum eşim gelene kadar ben takip ediyim bakalım gelirmi

Ben çok bişey yapmıyorum sadece forumlara yorumları yazıyorum anket varsa dolduruyorum çok sık değişmiyor,şu an fairy var denemek ister misiniz diye soruyor sadece evet diyosun sonrada sana gönderiyolar.Sürekli takip etmek lazım hem sitesinden hem de face den.

evet demiştim ama, ne gelen var ne giden..kafamçokkarıştı

ntvspor un sitesinde nivea nın reklamını göremeyen arkadaşlar başka tarayıcılardan sayfayı açmayı denesinler.mesela operada açılmıyor.mozilla firefox ta açılıyor.internet explorer hakkında bilgim yoka.s.

biliyorum burası yeri değil.
ama bugün çok önemli çok güzel bişey oldu ve ben sizinle de paylaşmak istedim.
ben tekirdağda yaşıyorum. ve tam bi yasemin ergene hayranıyım.onunda tekirdağlı olduğunu bi abisi ve bir de erkek ikizi olduğunu biliyodm.
ve bugün ben çarsıda ikizini gördüm. hemen tanıdım çünkü daha önce fotosunu görmüştüm. yanında kimse yoktu bi yere gidiyodu.
yanına gidip heyecanla yalvar yakar ona nasıl bir yasemin ergene hayranı olduğumu fln anlattım.bana dedi ki niye bu kadar heyecanlanıyosun oda snn gibi normal bi insan deyip gülümsedi.
yoookk dedim o normal bi insan diil çok özel bi insan fln daha neler saçmaladm inannınki o dklalr hafızamdan silinmiş durumda.
neyse msn adresini fln istedim ama çok yalvardım.bende msn si yok ben onla teden görüşüorm dedi.
aratıp öğrenin o zman fln dedim aradı beni anlattı ne kadar yalvardığımı fln vermek istemedi galiba. bende konuşabilirmiyim dedim aldım teli. onada bayağı yalvardım şoktaydım resmen hayranı olduğum yasemin ergeneyle konuşmak ha. rüyada gibiydim.
ii tmm tmm veriyorm yeterki rahat bırak. aman ha kimseye verme bozuşuruz dedi ve gülerek ve msn i verdi... hala şoktayım çünkü hiç inanamıcağım bişi oldu. sizinlede paylaşmak istedim. :))

inci,melike,lale,tülin duamı ettım sızın ıcın ısımlerınızıde yazdım her gıttıgımde ve her duamda sızın ıcın dua edıcegım allahım gonullerınızdekını hakkınızda hayırlı etsın allahım en yakın zamanda meleklerınızı kucaklarınızı almayı bu mubarek gunlerın hurmetıne en yakın zamanda nasıp etsın olmayan herkesede versın ınsallah....

inci,melike,lale,tülin duamı ettım sızın ıcın ısımlerınızıde yazdım her gıttıgımde ve her duamda sızın ıcın dua edıcegım allahım gonullerınızdekını hakkınızda hayırlı etsın allahım en yakın zamanda meleklerınızı kucaklarınızı almayı bu mubarek gunlerın hurmetıne en yakın zamanda nasıp etsın olmayan herkesede versın ınsallah....

amin canım benim inşallah....:Saruboceq:

:Saruboceq: amin canım çokkkk teşekkür ederim..
Allah en hayırlı zamanda verecek inşallah

biliyorum burası yeri değil.
ama bugün çok önemli çok güzel bişey oldu ve ben sizinle de paylaşmak istedim.
ben tekirdağda yaşıyorum. ve tam bi yasemin ergene hayranıyım.onunda tekirdağlı olduğunu bi abisi ve bir de erkek ikizi olduğunu biliyodm.
ve bugün ben çarsıda ikizini gördüm. hemen tanıdım çünkü daha önce fotosunu görmüştüm. yanında kimse yoktu bi yere gidiyodu.
yanına gidip heyecanla yalvar yakar ona nasıl bir yasemin ergene hayranı olduğumu fln anlattım.bana dedi ki niye bu kadar heyecanlanıyosun oda snn gibi normal bi insan deyip gülümsedi.
yoookk dedim o normal bi insan diil çok özel bi insan fln daha neler saçmaladm inannınki o dklalr hafızamdan silinmiş durumda.
neyse msn adresini fln istedim ama çok yalvardım.bende msn si yok ben onla teden görüşüorm dedi.
aratıp öğrenin o zman fln dedim aradı beni anlattı ne kadar yalvardığımı fln vermek istemedi galiba. bende konuşabilirmiyim dedim aldım teli. onada bayağı yalvardım şoktaydım resmen hayranı olduğum yasemin ergeneyle konuşmak ha. rüyada gibiydim.
ii tmm tmm veriyorm yeterki rahat bırak. aman ha kimseye verme bozuşuruz dedi ve gülerek ve msn i verdi... hala şoktayım çünkü hiç inanamıcağım bişi oldu. sizinlede paylaşmak istedim. :))
ne kadar güzel söylemiş kardeşi bu kadar sıkı hayran nasıl olunur anlamıyorum yahuuu ben izmirde kimleri gördüm bi kere daha kafamı çevirip bakmadım onlarda bizim gibi insan sadece kamera önündeler rahat ol biraz :))))

nıveanın bugunkı cevapları B-C-A-A

ellerine sağlık cannım :)boshayallersmile

nıveanın bugunkı cevapları B-C-A-A

Cevaplar için teşekkür ederiz ama ben bişey soracam son sorunun cevabı ile ilgili orda kesikleri iyileştirdiğini ve cilde bakım yaptığını söylüyor,ben silver protect losyonu okudum sadece cilde bakım yaptığı tahrişlere karşı koruduğu yazıyor,kesikleri iyileştirdiğine dair bişey göremedim.

Eveeet ben size bugün siteleri yazıcaktım..

Vazgeçtim senden sitesindee hediyeler diye bir bölüm var forum içinde.Üye olursanız anasayfada çıkıyor hemen.orada hangi marka ne veriyor yazıyor.Mesela excell çalışma cd si aldım oradan :) dahada gelicek bir sürü şey.güncel olarak o siteyi takip edin....

Pudra.com Üye olan herkese Fitness Dvd si yada Ege yöresinin yemeklerini içeren yemek kitabı veriyor.

Knorr paket gönderiyor.Bunun için siteye üye olmanız ve iftar sofrası fotosu eklemeniz gerekliii

Binbirinci.com yine ...Renklibir-İxora-Nivea-Sonraa sitenin adını unuttum ama ücretsiz Kuranı Kerim ve Namaz - Kuran öğrenme seti veriyor....Maria Claire sitesiii çekiliş ilee Bem Shiseido Zen im den veriyoor...Nette search ederseniz çıkacaktır.Sonraa aklıma geldikçe yazarım daha :)

merhabalarrr
niveaya bende katıldım inşallah kazanırım bende :)

bişey sorucam avona bende üye oldum . oy birbirmize mi veriyoruz. kaç oy olunca kazanılıyor ? bilgi verirsenız sevınırım... bende size oy veririm ;)

Back