Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Sütaş ayın 20'den itibaren ilk kazanandan başlayarak dağıtıma başlamış diye başka bir forumda duydum.

20 den itibaren dağıtıma başladıklarını biliyorum da ben de onlara yazmıştım hemen geri dçnüş yapıyolar,benim merak ettiğim acaba hergün 1 tane mi gönderi yapıyolar kaydirigubbakcemile2 Ben ilk 100 arasındaydım şu ana kadar gelmiş olması lazımdı,beni aradıklarında sırayla göndereceklerini söylememişlerdi sadece ağustos sonuna kadar mutlaka gelir dediler,kaldı 5 gün :))

kızlar kozmodermodan ilk 50ye giripte hediye kazandınız diye mail gelenlere bi sorum olcakk bugün bana yine mail atmışlar bilgilerimi göndermediğim için yanmış hakkım ama ben gönderdim bilgilerimi aynı mail sizede geldimii

ewet sabah aynı mail banada geldi. bilgilerimi göndermedim diye hakkım yanmış. halbuki bende göndermiştim. bende ben göndermiştim siz dikkate almamışsınız diye mail attım tekrar onlara.. bakalım geri döncekler mi?

kızlar kozmodermodan ilk 50ye giripte hediye kazandınız diye mail gelenlere bi sorum olcakk bugün bana yine mail atmışlar bilgilerimi göndermediğim için yanmış hakkım ama ben gönderdim bilgilerimi aynı mail sizede geldimii

evet canım aynı mail banada geldi.
halbuki ben gönderdim bilgilerimi.
nasıl oluyo anlamadım...
göndermemek için bahane uyduruyolar bunlar...

avon kamapnya yapmıs 35tl ve üzeri katolog fiyatıyla alışveriş yapınca kargo parası ödemiyorsun..:teytey::teytey:

ewet sabah aynı mail banada geldi. bilgilerimi göndermedim diye hakkım yanmış. halbuki bende göndermiştim. bende ben göndermiştim siz dikkate almamışsınız diye mail attım tekrar onlara.. bakalım geri döncekler mi?

tel açtılar şimdi.bilgiler arasında karışıklık olmuş diyolar.
bilgileriniz elimizde mevcut dediler...yanlışlıklıkdan dolayı özür dileriz dediler.
hediye ne zaman elimizde olur dedim...
avon yetkilileri gönderecek dediler..büyük ihtimal eylül ortalarında elinizde olur dedi...

kızlar attığım mail işe yaradı ve anında bana geri döndüler. şu maili atmışlar

Sayın Üyemiz;
Yaşanna karışıklıkdan dolayı özür dileriz. Sizin bilgileriniz elimiz de mevcuttur. Hediyeniz tarafınıza gönderilecektir. Kozmodermo olarak tekrar kusura bakmayın.
Saygılarımızla

kızlar attığım mail işe yaradı ve anında bana geri döndüler. şu maili atmışlar

Sayın Üyemiz;
Yaşanna karışıklıkdan dolayı özür dileriz. Sizin bilgileriniz elimiz de mevcuttur. Hediyeniz tarafınıza gönderilecektir. Kozmodermo olarak tekrar kusura bakmayın.
Saygılarımızla

banada hemen telefon açtılar .
bilgilerimizi verdik demesek..
öyle kalacak.geri dönmücekler...:jeyyar:

Back