Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadaslar lutfen elestırınızı dıkkatlı yapın allaha sukur cahıl bı ınsan degılım turbeden medet ummak kavramı cok yanlıs sadece o mubarekler allahın sevdıgı kullar odugu ıcın dualarımız allaha daha cabuk ulasıyor amacda bu medet ummakda bu burası zaten konunun yerı degıl konunun sapmasınıda ıstemıyorum gecmıs sayfalarda ararken arkadaslar bırbırıne bebegı olmayanların oldugu konunun lınkını vermısler bızde bugun zıyarete gıdecektık aklıma geldı ısımle edılen dua daha cabuk kabul olur dıye ısımlerını ıstedım sadece bu ınanan ınanır ınanmayan ınanmaz herkes ozgur arkadaslar dua etmemı ıstedı bende onlar adına allahtan ıstıcem.....

arkadaslar lutfen elestırınızı dıkkatlı yapın allaha sukur cahıl bı ınsan degılım turbeden medet ummak kavramı cok yanlıs sadece o mubarekler allahın sevdıgı kullar odugu ıcın dualarımız allaha daha cabuk ulasıyor amacda bu medet ummakda bu burası zaten konunun yerı degıl konunun sapmasınıda ıstemıyorum gecmıs sayfalarda ararken arkadaslar bırbırıne bebegı olmayanların oldugu konunun lınkını vermısler bızde bugun zıyarete gıdecektık aklıma geldı ısımle edılen dua daha cabuk kabul olur dıye ısımlerını ıstedım sadece bu ınanan ınanır ınanmayan ınanmaz herkes ozgur arkadaslar dua etmemı ıstedı bende onlar adına allahtan ıstıcem.....

a.s.banada dua edermisin cnm ....

magrenta;14896335]Daikinden flash belleğim geldii :))))))) ne kadar acaba hafızası bilen var mı ben anlamadım güle güle kullan cnm dua ette bizde görelim bi hediyenin hayrını kıskaniyore ama sırnaşık şey

şeymacım sen buraya takılmaya devam et elbet kazanırsın
kızlar facede hariboya üye olun her salı cuma çekilişle haribo hediye ediyor :))))

Haribolarım geldi :)
Ama ben yine de 2 kilo kazanan arkadaşlarınkini merak ediyorum :)

ayyy ben bunu nasıl kaçırdım yaaaa tühhhhboshayallersmile

arkadaşlar bende derins arkadaşımın tavsiyesiyle artık butoiki takip etmeye karar verdimm hihoyyyt
başarılarınızın devamnı dilerimmmm opuyorumnanaktan

Kızlar şimdi işten çıkış saatim geldi size yarın hepsini yazıcam buraya sözzzzz :) öpüldünüzz

Özelden yazmıcam genell paylaşım yapıcam hoşkalın

Daikinden flash belleğim geldii :))))))) ne kadar acaba hafızası bilen var mı ben anlamadım[/Q güle güle kullan cnm dua ette bizde görelim bi hediyenin hayrını kıskaniyore ama sırnaşık şey
ayyyyyyyy inş. cnmmmmmm:1:

Haribolarım geldi :)
Ama ben yine de 2 kilo kazanan arkadaşlarınkini merak ediyorum :)

allaaaaaaaaaaaaaaaaaah bu ne gözlerim bayram etti maşallahdelikafadulden ..... ya hala saklıomusun ben olsam bitirmiştimmmm .....bayılıyorum yaaa şu zararlı yiyiceklereee:dance:

Back