- 5 Mart 2007
- 3.864
- 3
- 683
banada oy verirmisiniz kızlarrr
Login | Facebook
oy hayatım vermek isterdim ama maalesef veremiyorum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada oy verirmisiniz kızlarrr
Login | Facebook
[/Qniveayı ben 8inde kazandım hala gelmedi.sinir oldum yaw...UOTE]
amann takma.. ben de 9 unda kazanmıştım . gelmedi diye sinir olmuştum .etkin dağıtımda mail attım hatta. ama mail attığım gün daha gelmiş . önemi yok yani gelir 1 -2 güne kadar.
oy hayatım vermek isterdim ama maalesef veremiyorum...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
[/Qniveayı ben 8inde kazandım hala gelmedi.sinir oldum yaw...UOTE]
amann takma.. ben de 9 unda kazanmıştım . gelmedi diye sinir olmuştum .etkin dağıtımda mail attım hatta. ama mail attığım gün daha gelmiş . önemi yok yani gelir 1 -2 güne kadar.
inşallah canım.kaç hafta oldu daha gelmedi.
bende mail attım aradılar 15 güne kadar elinizde olur dediler.
bakalım olacakmı...
canın sagolsun bitanem benimki sana gitmiştii ya o yeterrrolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok tşk ederim canım arkadaşım...zemuszemusŞeniz
Sütaşa bende mail attım.Birde saru kozmetikten geldi minicik bişiler...
neler var içinde filizcim .. bende bu gün sonunda mail attım çünki kızlar ufacı k bişiy olduğunu söylemişlerdiii ondan bi kaç gün boşver deedimdsonra vazgeçtim ve bende mail atmaya karar verdim bakalım neler gelicek benim saçlarım yağlanıyo fön bile çekmek istemiyorum ertesi güne yağlanıcak diye o nedenle belki sarunun şampuanları iyi gelir bende bebek şampuanı almak istiyordum ya normal şampuanlarda kanserojen içeriyormuş ....içermeyen bişiy yokda gerçi :):roflol:
Kızlar avonda 10 oya ulastım yaklasık 1 saatte ve kazandım oy isteyen link koysun