Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Sütaşa az önce foto yolladım hemen mail gelmiş kazandınız yolllıycaz kargonuzu diye.Kızlar sizde gönderin hemen:...

saru numunelerinde bana 2 adet çatlak kremi 3 adet vücut kremi 3 adet 15 faktör bebek güneş kremi 2 adet bebek şampuanı 1 tane el kremi 1 tanede yüz lkremi geldi
hiç yoktan iyidir :)

Nivealar...
dsci0833q.jpg

Gladeler..
dsci0834.jpg

Saru kozmetik..
dsci0837.jpg

Avon hedİyelerim..
dsci0838.jpg

ay çok hoş görünüyorlar cnm güle güle kullan....

nivea çıklanmış ama bu sefer ben yokum bakalım 12 den sonra yeni sorulara:D

Login | Facebook
arkadaşlar oylarınızı bekliyorum...hiç umudum yok kazanmaya amamafoldumben...geçen avonda iki facemle sizi desteklemiştim ama karşılıgını bulamadım.
genelde bütün link veren arkadaşları oyluyorum ama beni destekleyen yok...bende bundan sonra oy kullanmayacagım...gerçekten çok alındım.:2::1shok:

kıslarr ii askamlar:D

nıwea bugunkı cewaplar
1:b
2:a
3:a
4:a

hepınıze bol sanslar

bu arada banada saru kozmetıkten geldı dun ıstedım bugun geldıler nıwealarımda geldı 6 tane kucukler ama cok sıırnler hergun katılmaya dewam edıyorum ama farklı ısımlerle katılın asker sewgılım ıcın hepsını saklıyorumm:)

Login | Facebook
arkadaşlar oylarınızı bekliyorum...hiç umudum yok kazanmaya amamafoldumben...geçen avonda iki facemle sizi desteklemiştim ama karşılıgını bulamadım.
genelde bütün link veren arkadaşları oyluyorum ama beni destekleyen yok...bende bundan sonra oy kullanmayacagım...gerçekten çok alındım.:2::1shok:

canım sana veremiyorum...

Back