Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlaaarr ilk defa bi yarışmaya katıldım hevesimi kursagımda bırakmayın bi yardım edin hadi kaydirigubbakcemile5 10 oy gerekiyo oylarmısınızzz a.s.a.s.

apps.facebook.com/pqkampanyalar/campaign/1.2/sort/friends

kopyalayıp yapıştırın adres cubugunuza olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

sabah saru'dan kargo gelmiş yatıyodum.
not bırakmış gitmiş.
kızlar neler geliyo sarudan.
ona göre gidip alim.

kızlaaarr ilk defa bi yarışmaya katıldım hevesimi kursagımda bırakmayın bi yardım edin hadi kaydirigubbakcemile5 10 oy gerekiyo oylarmısınızzz a.s.a.s.

apps.facebook.com/pqkampanyalar/campaign/1.2/sort/friends

kopyalayıp yapıştırın adres cubugunuza olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kızlar denedim ama size oy veremiyorum maalesef...:1no2:

Ntvspora girince sol tafara kalıo o senin karşına çıkar zaten

arkadaşlarımın beğendikleri çıkıyor sende dene istersen

canım evet ben kendimi gösterebilmek icin öyle yapmak durumundaydım ama oy verilebiliyo ordan da kuzenime yaptırdım kaydirigubbakcemile3 bidaha denermisin canım rica etsem? oy ver de sen direk sonra ad soyad email fln isticek gönder de sonra oy ver de begen butonu gelcek begendikten sonra tekrar oy ver olmuştuuuurrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ha canımcım ama avonun sayfasını zaten begenmişsen olmuyo sanırm oy verilmiyo :gitme::gitme:

daikinden flash bellek için ne yapıyoruz... geçti mi?
geçti canım zahmet olmazsa geriye dön bak bu ne acele :)))))
canım evet ben kendimi gösterebilmek icin öyle yapmak durumundaydım ama oy verilebiliyo ordan da kuzenime yaptırdım kaydirigubbakcemile3 bidaha denermisin canım rica etsem? oy ver de sen direk sonra ad soyad email fln isticek gönder de sonra oy ver de begen butonu gelcek begendikten sonra tekrar oy ver olmuştuuuurrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ha canımcım ama avonun sayfasını zaten begenmişsen olmuyo sanırm oy verilmiyo :gitme::gitme:

canım deneyim ama sen çıkmıyorsun ki orda boş avona üye olsanda beğenmekten vazgeçip tekrar beğenilebilir

bir de haribo çekilişi açıklanmış kızlar

Son düzenleme:
niveadan eşimde kazanmış 17 ağustosta dün geldi çok minikler ama ilk defa böyle bi hediye kazandık yinede güzel bişey sorucam bu denemek bedava.com üye olup onlar bize ürün gönderiyorla bizde onları deneyip yorummu yazıyoruz üye olanlar yardım edermisiniz bende üye olucamda ilk defa gördüm siteyi

geçti canım zahmet olmazsa geriye dön bak bu ne acele :)))))

canım deneyim ama sen çıkmıyorsun ki orda boş avona üye olsanda beğenmekten vazgeçip tekrar beğenilebilir

canım benim arkadaşlar yapmış ama bi sorun oldu heralde kaydirigubbakcemile2 neyse canım sagol yine de opuyorumnanaktan

niveadan eşimde kazanmış 17 ağustosta dün geldi çok minikler ama ilk defa böyle bi hediye kazandık yinede güzel bişey sorucam bu denemek bedava.com üye olup onlar bize ürün gönderiyorla bizde onları deneyip yorummu yazıyoruz üye olanlar yardım edermisiniz bende üye olucamda ilk defa gördüm siteyi

olsun cnm güle güle kullan:) bedava .comu bende bilmiyorum yaaa bilen varsa cvaplasın arkdşlar....

denemek bedavaya hergün girip ürünlere yorum yazıyorsun aktif olman gerek yani ben 2 aydır üyeyim orjinal boy theramed dis macunu geldi denedim yorum yaptım siteye herkese gelecek die bişi yok şans işi bu bide yorumlarına bakarak karar veriyorlar bazı ürünlerde kimine daha pahalı seyler denk geliyo şans işi

Niveadan hediyelerimiz geldi eşim ve kendi adıma katılmıştım ikimizde kazanmıştık,bugün ulaştı.paketten çıkarttım mis gibi kokuyorlar..çok şirin ambalajı var,hediyelerde minik fakat onlarda çok şirin.niveaya teşekkürler..

Niveadan hediyelerimiz geldi eşim ve kendi adıma katılmıştım ikimizde kazanmıştık,bugün ulaştı.paketten çıkarttım mis gibi kokuyorlar..çok şirin ambalajı var,hediyelerde minik fakat onlarda çok şirin.niveaya teşekkürler..

güle güle kullan cnm :) resimde paylaşsanız ne iyi olur yaboshayallersmile

Bayanlarbilmiyorumkismile
denemek bedavaya ben de üye oldum tel.adres ne dedilerse verdim
güvenilirdir zaar,kullananlar dandini bir site değil dimi????

Back