Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sbilge güle güle kullan cnm:)

kızlar jival com tr die bi site var üye olan bininci onbininci kişilere filan hediye altın gibi şeylr hediye eden bi site. ben üye oldum şansa artık):

saru kozmetiğin kendi sitesinde iletişim bölümüne deneme amaçlı numune istiyorum diye adresimle beraber msj attım.4 tane katalogla beraber tek kullanımlık numunelerden göndermişler.

herkese günaydın kızlar cuma günü saru kozmetikten numune istemiştim az önce kargo geldi çok hızlılar.1 tane nemlendirici yüz kremi 1 tane nemlendirici el kremi 2 tane çatlak kremi 2 tane bebek sampuanı 3 tane 15 faktör bebekler için güneş kremi 3 tanede vücut kremi göndermişler kargo parasıda vermedim...

sarudan bana da geldi.. bu ne hızzz?! şaştım kaldım.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sütaş 20 Ağustos'dan itibaren göndermeye başlamış tatlıları..
Gelen var mı ..?

birine gelmiş facede
s%C3%BCta%C5%9F.bmp

vaşşşş bu tatlıları görünce bir hoş oldum.banada gelir inşallahhhhh

herkes numunelerini,avon bakım kremlerini güle güle kullansın sütaşları gelenlere afiyet olsun :)))
lipton bardağı gelen arkadaşı tebrik ederim çok güzel bi çay koyup resmini ekle barim iç çekelim hehe :)
hariboda açıklansın bakalım kim kazanmış :)

banada en son nivealar geldi 3 tane ev adresime ama iş adresime ve diğer bi adrese gelmedi :((((
avon lotus saç bakım kremi şampuanı geldi
şimdi daikinden klima şeklindeki flash belleğimi bekliyorum

Back