- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.423
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bilmiyorumki zaman ayarı varmı üff kimi bulcam ben ya
komşudan rica ediversen şekerim..yada kendin çekmeye çalış ..
benim eşim pek yanaşmaz böyle şeylere acaba çeker mi bizi..:sinifsinif:bende göndericem ama..aklinialirimsmile
şuanda güncel olan numune olaylarını bana da anlatır mısınız... nasıl katılcam ay heyecanlandım :)) lütfen bana da anlatın nelere katıldınız ve nasıl
kızlar sütaşta masada sadece sütaşın ürünümü olcak ben sütünü almıştım yoksa yemekte olsa olurmu
kızlar bugün bu mail gelmiş banada.avondan kazanmışım...naniknanik
Kozmodermo Ağustos ayı boyunca sitemize yeni üye olan ilk 50 üyemiz arasında olduğunuz için Avon'dan Elektriklenmeyi Kontrol Etmeye Yardımcı Bakım Losyonu kazandınız. Hediyeniz Avon tarafından gönderilecektir. Bunu için bize Ad, Soyad, Adres ve Telefon bilgilerinizi göndermeniz gerekmektedir. Yolladığınız mailin konusuna '' AVON İLK 50'' yazmayı unutmayınız. Bilgilerinizi bu hafta sonuna kadar bize göndermenizi rica olunur. Aksi takdir de hakkınız yanacaktır.
kızlar bugün bu mail gelmiş banada.avondan kazanmışım...naniknanik
Kozmodermo Ağustos ayı boyunca sitemize yeni üye olan ilk 50 üyemiz arasında olduğunuz için Avon'dan Elektriklenmeyi Kontrol Etmeye Yardımcı Bakım Losyonu kazandınız. Hediyeniz Avon tarafından gönderilecektir. Bunu için bize Ad, Soyad, Adres ve Telefon bilgilerinizi göndermeniz gerekmektedir. Yolladığınız mailin konusuna '' AVON İLK 50'' yazmayı unutmayınız. Bilgilerinizi bu hafta sonuna kadar bize göndermenizi rica olunur. Aksi takdir de hakkınız yanacaktır.
ohh en sonunda yaptım ve kazandım yaşasın ama 2 saattir ugraşıyorum kızlar
hala kazanma şansı varmı nasıl kazandın canım??
güle güle ye cnm :))