Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ben esım ve kuzenlerını cekmıstım ,toplamda uc kısılerdı :)

minimix yiyorlardı :)

bende kazanamamısım kız magrenta ver bı kılosunu :3:

komşudan rica ediversen şekerim..yada kendin çekmeye çalış ..
benim eşim pek yanaşmaz böyle şeylere acaba çeker mi bizi..:sinifsinif:bende göndericem ama..aklinialirimsmile

eşimin yüzünü yandan aldım kendimi hemen hemen hiç almadım ama kabul edildi.
yani çoook net olmasına gerek yok amaç iki kişi olduğu ve sütaş ürünü belli olsun.

şuanda güncel olan numune olaylarını bana da anlatır mısınız... nasıl katılcam ay heyecanlandım :)) lütfen bana da anlatın nelere katıldınız ve nasıl

şuanda güncel olan numune olaylarını bana da anlatır mısınız... nasıl katılcam ay heyecanlandım :)) lütfen bana da anlatın nelere katıldınız ve nasıl

canım sütaş sitesine gir orda var bi kampanya detayları sitesinde............... saru kozmetik var orayada adresini bırak iletişimden ve numune istediğini söyle...............ve ntv sporda nivea var sağ ortada orda sorulara cevap ver bugünkü cevaplar a-c-b-c okişyerimseniben

hazırlanmış yemek masasında süt paketini bir kenara koyup çekiceksin..sitesine baktım öyleydi fotolar..

kızlar bugün bu mail gelmiş banada.avondan kazanmışım...naniknanik

Kozmodermo Ağustos ayı boyunca sitemize yeni üye olan ilk 50 üyemiz arasında olduğunuz için Avon'dan Elektriklenmeyi Kontrol Etmeye Yardımcı Bakım Losyonu kazandınız. Hediyeniz Avon tarafından gönderilecektir. Bunu için bize Ad, Soyad, Adres ve Telefon bilgilerinizi göndermeniz gerekmektedir. Yolladığınız mailin konusuna '' AVON İLK 50'' yazmayı unutmayınız. Bilgilerinizi bu hafta sonuna kadar bize göndermenizi rica olunur. Aksi takdir de hakkınız yanacaktır.

Kozmodermo Ağustos ayı boyunca sitemize yeni üye olan ilk 50 üyemiz arasında olduğunuz için Avon'dan Elektriklenmeyi Kontrol Etmeye Yardımcı Bakım Losyonu kazandınız. Hediyeniz Avon tarafından gönderilecektir. Bunu için bize Ad, Soyad, Adres ve Telefon bilgilerinizi göndermeniz gerekmektedir. Yolladığınız mailin konusuna '' AVON İLK 50'' yazmayı unutmayınız. Bilgilerinizi bu hafta sonuna kadar bize göndermenizi rica olunur. Aksi takdir de hakkınız yanacaktır.

oooooooohhh çok sevdiğim bi ürün yaa föne filan gerek kalmıyor:) güle güle kullan cnm yaa başka biyerler varsa sölermisin ben bitek avon ;saru kozmetik ve niveayı biliorum da

aaaaaaaaaaaaaaaaaa :D nivea açıklanmış eşim kazanmış ne zamanın sonuçları bunlar ne zaman gelir nivealarımız çok merak ettimmmmmmmmmm:)))

hala kazanma şansı varmı nasıl kazandın canım??

ay hayatımda ilk defa bişi kazandım acaba gelcekmi ne zaman gelcek yaaaaaaa:D kızlarr ölcem meraktan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr kimse bana cvp vermedi ama:( bi kampanya haberide benden knorr a girin iftar sofra resminizi ekleyin çeşitli knorr ürünlerinden oluşan knorr paketi hediye.....

Back