Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Editörden Haberler

marieclaire.com.tr ziyaretçilerini bu ay 3 farklı yarışma bekliyor.

Marie Claire internet sitesi bu ay tam 3 ayrı yarışma düzenliyor.

Marie Claire Dergisi'nin Ağustos sayısındaki moda çekimlerinden seçilmiş sorulara doğru cevap verenler hediyeler kazanıyor.

Sorulara doğru yanıt veren 50'şer şanslı okur Schwarzkopf Gliss Hair Repair Onarıcı Bakım Maskesi, Etnik Kolye veya Marie Claire Logolu Bez Çanta hediyelerinden birini kazanma şansını yakalıyor.

Schwarzkopf Gliss Hair Repair Onarıcı Bakım Maskesi kazanabileceğiniz yarışma için:
Yarışmalar

Marie Claire Logolu Bez Çanta kazanabileceğiniz yarışma için:
Yarışmalar

Etnik Kolye kazanabileceğiniz yarışma için:
Yarışmalar
--------------------------------------------------------------------------------

Etnik kolyenin cevabı Celine olucak

C. Closh
onarım maskesinin cevabı bu

bez çanta da tam emin olmamakla beraber miss sixty gibi bi cevap olacak

İstanbul.com üyelerinin katılabileceği bir yarışma var. Yapmanız gereken sorulara doğru cevabı veren 200 şanslı katılımcıdan biri olmak... İstanbul Sensin albümünde kimler yok ki...

İşte albümde yer alan sanatçılar ve parçaları:

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı
Yalın - İstanbul Benden Büyük
Pamela - İstanbul
Gripin & Emre Aydın - Sensiz İstanbul' a Düşmanım
Feridun Düzağaç - Yeniköy
Teoman - Istanbul' Da Sonbahar
Göksel - Yarabbi Şükür
Kenan Doğulu - Boğaziçi
Pinhani - İstanbul'da
Gülhan - Geliyorum Yoldayım
Nev - Bu Gece
Mirkelam - İstanbul' da
Mizan - İstanbul’um
Duman - İstanbul

Katılım koşulları, başvuru... Hepsi aşağıdaki linkte de mevcut

İstanbul Sensin albümünü kazanmak için buraya: İstanbul Sensin albümü kazanma şansı! | Eğlence | istanbul.com

1.soru : c) FD7
2.soru: c) 1999

bu hedyeleri sevmedm şkercikim yaaa:sinifsinif: saol amaaaopuyorumnanaktan

evet tatlışımmm öleyimdirrrrraklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
thank youu ama sen yoksun ben göremiyommm:hulya:

ayde bu nivea herkese çıkar bana çıkmaz çünki ben hayatımda hiç bir çekilişten bi ürün kazanmadım:roflol::roflol:

herkese günaydın kızlar cuma günü saru kozmetikten numune istemiştim az önce kargo geldi çok hızlılar.1 tane nemlendirici yüz kremi 1 tane nemlendirici el kremi 2 tane çatlak kremi 2 tane bebek sampuanı 3 tane 15 faktör bebekler için güneş kremi 3 tanede vücut kremi göndermişler kargo parasıda vermedim...

herkese günaydın kızlar cuma günü saru kozmetikten numune istemiştim az önce kargo geldi çok hızlılar.1 tane nemlendirici yüz kremi 1 tane nemlendirici el kremi 2 tane çatlak kremi 2 tane bebek sampuanı 3 tane 15 faktör bebekler için güneş kremi 3 tanede vücut kremi göndermişler kargo parasıda vermedim...
canım nasıl ıstıyouz bu numunelerı

Back