günaydın kızlar iyi sabahlar bol numuneli hediyeli günler :))))
dün daikin ile ilgili link verilmişti katıldım bende kazandım :))) flash disk veriyorlardı :)
aa bende kız delikafadulden klima şeklinde bellek wercekler yaşasınnn hihoyyyt =) onlan serinleriz artık =) alkisalkisalkis
Şeniz şekerim sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Saol canımmm :))))))magrenta cnm hayırlı olsun
aa bende kız delikafadulden klima şeklinde bellek wercekler yaşasınnn hihoyyyt =) onlan serinleriz artık =) alkisalkisalkis
GÜN GÜNEŞLİ İNSANLAR NEŞELİ GEL KATIL BİZE SEVİNÇ VE NEŞEYE SEWELİM DÜNYAYI .... İŞTE SUSAM SOKAĞI =) :sm_cool: WALLA MİLLET SALAK YA KLİMA ŞİRKETİNDEN HEDİYE BELLEK WER ŞÖYLE KÜÇÜK Bİ WANTİLATÖRDE SERİNLEYELİM DİMİ düşüncesizler :çok üzgünüm:ne neşelisin sen böyle ya içimi ısıttın teşekkürler ihtiyacım vardı gülümsemeye Şeniz
Ruffles
En Kafadar
Yarışma tarihleri arasında Ruffles ve Ruffles En Kafadar sitelerinde yer alan “En Kafadar” oyununa katılıp dereceye girenler güzel hediyeler kazanma şansı yakalıyor
kızlar sütaşın kampanyasına foto yolladım kazandım sizde bakın sütaş yogurtlu iftar sofrası fotosu yolladım hemen kazandım tatlımmm paketi
bir şütaş ürünüylen sofranızı çekiceksiniz istersen ailenide çek daikinidede fbook sayfasında kazananlar yazıo kız 1 günde beni bulda arkadas ekle rendeeee tuğba zemuszemussadece sofrayımı çektiniz?
daikin kazananlar nerede yazıyor ?
sadece sofrayımı çektiniz?
daikin kazananlar nerede yazıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?