• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
niveaaa geldiiii hemde iki taneee
aklinialirimsmile :lepi:
1 tanesini ayın 9unda kazandım diğerini kaçında kazandım bilmiyorum süprizzzzz

Eklentiler

• $Görüntü0044.jpg
    $Görüntü0044.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $Görüntü0045.jpg
    $Görüntü0045.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 49
niveaaa geldiiii hemde iki taneee
aklinialirimsmile :lepi:
1 tanesini ayın 9unda kazandım diğerini kaçında kazandım bilmiyorum süprizzzzz

güle güle kullanın canım.
oh ne güzel 2 tane birden gelmiş.
.

Son düzenleme:
zamandan 2tane kitap kazandım 2gün arayla biri bugün geldi 8tanede nivea kazandım ama daha 2si elime geçti

1.“MOPAK DEFTER” FOTOĞRAF YARIŞMASI

“Mopak Defter Temalı Fotoğraf Çek, Ödüllü Yarışmaya Sende Katıl”

NASIL KATILABİLİRİM ?

1. “Mopak Defter” temalı fotoğraf çekin,

2. Çektiğiniz fotoğrafı, adınız soyadınız, adresiniz,doğum yılınız,mesleğiniz (ya da okulunuz) ve telefon numaranızla birlikte musterihizmetleri@mopak.com.tr adresine e-posta ile gönderin,

3. Fotoğrafınız “Mopak Defter” Facebook sayfasına yüklenecek ve ziyaretçilerin oylamasına sunulacaktır.

YARIŞMA KURALLARI

1. Yarışmanın konusu; “Mopak Defter” olarak belirlenmiştir,

2. Yarışmaya katılacaklar için yaş sınırlaması bulunmamaktadır,

3. Yarışmaya Türkiye ve KKTC’den arzu eden herkes katılabilir,

4. Dijital fotoğraf makineleriyle ve cep telefonlarının kameralarıyla fotoğraf çekebilirsiniz,

5. Yarışmaya katılacağınız fotoğraf sayısında herhangi bir sınırlama mevcut değildir,

6. "Mopak Defter" Facebook sayfamızda yayınlanacak olan fotoğraflar sayfamızın ziyaretçileri tarafından “ Beğen” düğmesinin tıklanma sayısına göre dereceye gireceklerdir,

7. Dereceye giren fotoğraf sahiplerine “Mopak Defter” seti hediye edilecektir,

8. Dereceye giren fotoğraflar diğer Facebook sayfalarımızda ve kurumsal internet sitemizde de yayınlanabilir,

9. Gönderilen fotoğraflar iade edilmez. Yarışmaya katılan bütün yarışmacılar fotoğraflarla ilgili tüm haklarını Mopak Kağıt Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye devretmiş olmayı kabul eder. Seçilen fotoğraflar Mopak Kağıt Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından ürün tanıtım amaçlı olarak değerlendirilebilecek ve şirketle ilgili yayınlarda kullanılabilecektir,

10. Ödül kazanan fotoğraflar Mopak Kağıt Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından sergileme amaçlı kullanılabilir.

Son Katılım Tarihi : 30 Eylül 2010

"Mopak Defter" Facebook Sayfası Linki:

MOPAK DEFTER | Facebook

Lenovo ve PC Labs işbirliği ile hazırlanan İş İstasyonu / Sunucu bölümümüzü takip eden kullanıcılarımız bizlerden Lenovo’nun başarılı Netbook’u IdeaPad S10-2 kazanma fırsatı yakalayacak. Yapmanız gereken, aşağıdaki formu doldurup “Gönder” tuşuna basmanız.

Lenovo ürünü kullanıyorsanız, kullandığınız ürün ile ilgili deneyimleri ve görüşleri paylaşmanız bizim için çok önemli.

Anket, 15 Eylül 2010′da son bulacaktır.

Lenovo IdeaPad S10-2 Hediyeli Anket | Lenovo İş İstasyonu Merkezi

Arkadaşlar;
infotr @lansinoh.com.tr mail adresine numune isteğimi gönderdim.1 hafta içinde 3 çift(6 adet) göğüs pedi+10 grlık göğüs ucu çatlak kremi gönderdiler.Kremin orjinali 56 gr mış.Yalnız bu 10 grlık numunenin de üzerinde perakende satış fiyatı 21 TL diyor.Oldukça iyi bir krem anladığım kadarıyla.Ben burada bebek bekleyen bir arkadaşa verdim.

hayriyecim bu lansinoh sana önceden mail atıp bilgilerini istedimi yoksa numune istedikten sonra hemenmi geldi benden cumartesi yollayalım diye bilgi istediler ama hala bişi yok hangi kargoyla geldi hatırlıyomusun:CüvCüv:

Müslümanların zihin uyanıklığı haline, bir şeyi çabukça anlayış kabiliyetine, bir insanın ahlak ve davranışlarını
yüzünden anlamak haline ne denir?
Cevap : Feraset denir. Müminin ferasetinden sakının. Çünkü o,Allah (c.c.)ın nuru ile bakar buyrulmuştur.
zaman gazetesi bugünkü ödüülü kitap sorusu ve cevabı arkadaşlar
yarisma @zaman.c om.tr adresine ad soyad adres telefon bilgileriyle mail atmak yeterli sonuçlar ertesi gün nette yayınlanıyor sürat kargoyla 2gün içinde teslim ediliyor

Zühre Pardesü Sonunda sürprizimizi açıklayabiliriz Gülümseme Pazartesi gününden itibaren duvarımızda yayınlayacağımız ankete katılın,çekilişle her hafta 2 pardesü kazan şanslı takipçilerimizden biri de siz olun.Her hafta katılın şansınızı arttırın. Bütün sevdiğiniz arkadaşlarınızı da grubumuza davet edin hem kendiniz,hem arkadaşınız kazansın
Zühre Pardesü | Facebook

yine dondurmalı pasta yicez bu kez frambuazlı:)

sekiz arkadaşını davet et pastayı kap Kahkaha Kahkaha

Login | Facebook
BELLEK KAZANDIM İKİNCİ BEDAWAMMMMM GELİRSE TABİİİ BİRİNCİSİDE ROZİYDİ :utangac:

Üstelik sizi eğlendirerek ödüllendiriyoruz.

Sitemizde bulunan oyunumuzu en kısa sürede bitiren üyelerimize muhteşem kokularımızdan biri HEDİYE�

KALICILIK, FARKLILIK VE EĞLENEREK KAZANMAK İSTİYORSANIZ

Oyun-İx Oynayın, hediye İxora'nızı kazanın ! - Parfüm - Ixora Parfüm - Açık Parfüm - Oda Spreyi - Salyangoz Kremi

IXORA OYUN Sizlere 4 farklı kapak tasarımı sunuyoruz.
Ücretsiz anketimize katılıp seçimizini yaparak en çok oyu alan tasarımın kitap kapağı olacağı ödüllü anketimizde birbirinden güzel hediyeleri belki de siz kazanacaksınız!

� 10 Kişiye: Cem Gülbent imzalı Paradokya 2 kitabı + Paradokya tişörtü + Paradokya porselen bardağı

� 20 Kişiye: Cem Gülbent imzalı Paradokya 2 kitabı + Paradokya tişörtü

� 100 Kişiye: Cem Gülbent imzalı Paradokya 2 kitabı

Ankete Son Katılım Tarihi: 20 Eylül 2010

� Seçilen Tasarımın ve Kazananların Açıklanacağı Tarih: 22 Eylül 2010 http://www.paradokya.com/paradokya2.html

Son düzenleme:
Back