Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar ben denemek bedavaya üye oldum 1 ay olacak nerdeyse ne gelen var ne giden. 20ye yakın yorum da yaptım ama.. var mı bilgisi olan?

valla her yere herşeye üye olduk form doldurduk gelen giden bişiy yok... belki bir gün biz unutunca karşımıza çıkar mutlu oluruzşakkıdışakkıdı

gunaydın arkadaslar bende mılupaya uye olmustum arkadasım ıcın dun bebegımı beklerken serısı geldı nıvea ıslak mendıl numune boyu nıvea sampuan nıvea ındırım kuponları ve guzel bı kıtapcık sagolsunlar...

günaydın kızlar iyi sabahlar
dün pastel kargosu gelmiş içinden maskara,glos veruj olan paket birde süpriz magic glos çıktııı denemek için göndermşler bayıldımmmm

o kadar siteye üye oldum hiçbirinden bişeycik gelmedi denemek bedava,denedimbiliyorum,pastel birtek doğacıdan kayısı kremi geldi o kadar

Saolun kızlarrrr :)))
göksucum çekiliş vardı bitti malesef ama sen yinede pastel cluba üye ol :)
avon starlighta üye ol face den belki bişiolur denemek bedavaya bende uzuuuuuuuun zamanduır üyeyim bişi gelmedi henüz

amaaan hiçbi yere üye olmucaaam sinr basıyo beni

gelyo gelmiyoo uğraşamicammm

magrentam sağol tatLişim ama korkuyorum ben öle şeylerden her bi bilgiyi veriyorz sora bişy olmasın ((

ben 3 haftadır üyeyim denemekbedava ya theramed diş macunu geldi orjinal boy denedim yorum yaptım arkadaslar aktif olmazsanız ürün gelmez sürekli yorum yazıcaksınız her gün

olmaz canım olmaz kontrol ediyozzz :))) ya o kadar tekin acara katıldım bişi çıkmadı daha yaa

canım ben buraya girip mesaj attım bana sadece gözaltı için numune görderirmisiniz dedim ....cumartesi 14 numune geldi( ben yoktum eşim almış kargo ücreti istenmemiş CADIARZU)
gözaltı için hiç birşey yok ama sanırım gözaltı ürünleri yok sempatiksalakcinni
neyse teşekkürler tatlım :içelim:

kızlar denemekbedava'ya üye oldum bir sürü yorum yaptım ama yorumlarım görünmüyor neden acaba bilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…