• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
3 Temmuz’da KuruÇeşme Arena’da 1001 çeşit meze ile Dünyanın en büyük meze sofrası Yeni Rakı tarafından kuruluyor . Guinness rekorlar kitabına geçmesi hedeflenen bu denemeden sonra, gerçekleşecek konserler ile keyifli vakit geçirme şansı, Facebook Bilet Kazan uygulamasında en çok puan toplayan ilk 10 kişinin oluyor
http:...//apps.facebook.com/biletkazan/event/44/yeni-raki-ile-guinness-rekor-denemesi-ve-bi-buyuk-fest

Milyonların sevgilisinin dönüşü muhteşem oldu! Maximum Kart'ınızla 11-30 Haziran tarihleri arasında yapacağınız toplam alışverişinizin her 100TL'si için bir çekiliş hakkı kazanın, 20 Temmuz'da yapılacak çekilişe katılın. Yapılacak çekiliş sonucunda 2.000 TL MaxiPuan kazanacak 250 kişiden ya da 1.000 TL MaxiPuan kazanac...ak 500 kişiden biri olma şansı sizi bekliyor!
Maximum Kart: Maximum kampanyalar

12-20 Haziran tarihleri arasında geçerli olan kampanya dahilinde yetişkin erkek gurubu ürünlerinden yapacağınız her 40 TL'lik alışverişinize LC Waikiki'den şapka hediye!
LCWAIKIKI

selam kıslar. haftasonu lansinosh ve deracine mail attım. tüm bilgilerimi verdim numune göndermediniz dedim. cevap vermemişler. kendileri bilir. özellikle lansinosh tam benlik, göğüs kremi, göğüs pedi filan.
ama numune göndermezse almam bende.
denemek bedava bana diş macunu göndermedi ama.

Hançerin, zamanı geriye döndürebilme özelliğine sahip olması kaydirigubbakcemile2
sğl cnm
selam kıslar. haftasonu lansinosh ve deracine mail attım. tüm bilgilerimi verdim numune göndermediniz dedim. cevap vermemişler. kendileri bilir. özellikle lansinosh tam benlik, göğüs kremi, göğüs pedi filan.
ama numune göndermezse almam bende.
denemek bedava bana diş macunu göndermedi ama.
bana geldi lansinoshdan 2 hafta oluyoo sanırım
göğüs pedi ve krem..gerçekten güzel ürünleri

geçenlerde arkadaş fıxtvden bahsetmişti 3g gözlüğü diye
şimdi kargo geldi gözlügüm geldi

Back