- 21 Temmuz 2008
- 17.362
- 54.194
- 1.123
Kızlar bu sabah işe gitmedim, raporluyum 3 gündür mafoldumben Aslında 1'e 2 'ye kadar uyumayı düşünüyordum ama ben sağolsun MNG Kargo'dan geldiler, Her'o Baby numune paket yollamış :)) Hep aynı adam geliyor kargoyu getirmeyeArtık merhaba yenge felan selamlaşıyoruz Eşimle ahbap oldular Neyse, açtım paketi.. Mavi bi kutu, ''Bebeğinizi birlikte büyütelim'' yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. 1 paket Kahvaltı Saati, 1 tane Organik Kavanoz Mama, İyi Geceler Bisküvisi ve Bebek Bakımıyla ilgili bir kitapçık.. Bebek mamalarına oldum olası bayılıyorum zaten :)) Kahvaltıda da çok iyi geldi valla :))
Bu arada, bebişi olan arkadaşlara müjdeli bi haberim var :)) www .makromarket.net/Web/talep.aspx sitesinden 2 adet Prima'nın yeni ürünü Premium Care numunesi veriyorlar :)) Tek yapmanız gereken size en yakın Makromarket'i işaretlemek ve 3-4 gün içerisinde gidip seçtiğiniz Makromarket şubesindeki Danışma'dan hediye numunenizi almak :)) Ankara, Antalya, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Malatya, Mersin, Samsun'da var Makromarket :))
dermo cos msj gelipte paketi alan varmı?????????**
bu ürünler gelmiş..........
şimdi geldi banada.aynı şekilde 8 parça.tek kullanımlık.ama her birinden 2 şer tane var.2 selülit kremi,2 tüy azaltıcı,2 kırışık kremi,2 saç dökülmesine karşı şampuan var
seninkiler daha fazla heralde ilave olarak ne var.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?