• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
1 - Pers Prensi filminde ünlü aktör Ben Kingsley hangi karakteri canlandırmaktadır?

Nizam Marangoz Sütçü
2 - Alfred Molina, Pers Prensi filminde hangi roldedir?

Sheik Amar Superman Battal Gazi
3 - Pers Prensi filminde Dastan karakteri hangi oyuncu tarafından canlandırılmaktadır?

Cüneyt Arkın Şener Şen Jake Gyllenhaal

bunlar cnm

1-nizam
2-Sheik Amar
3-Jake Gyllenhaal

Kızlar bu sabah işe gitmedim, raporluyum 3 gündür mafoldumben Aslında 1'e 2 'ye kadar uyumayı düşünüyordum ama ben sağolsun MNG Kargo'dan geldiler, Her'o Baby numune paket yollamış :)) Hep aynı adam geliyor kargoyu getirmeye :D Artık merhaba yenge felan selamlaşıyoruz :D Eşimle ahbap oldular :D Neyse, açtım paketi.. Mavi bi kutu, ''Bebeğinizi birlikte büyütelim'' yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam. 1 paket Kahvaltı Saati, 1 tane Organik Kavanoz Mama, ıyi Geceler Bisküvisi ve Bebek Bakımıyla ilgili bir kitapçık.. Bebek mamalarına oldum olası bayılıyorum zaten :)) Kahvaltıda da çok iyi geldi valla :))
Bu arada, bebişi olan arkadaşlara müjdeli bi haberim var :)) www .makromarket.net/Web/talep.aspx sitesinden 2 adet Prima'nın yeni ürünü Premium Care numunesi veriyorlar :)) Tek yapmanız gereken size en yakın Makromarket'i işaretlemek ve 3-4 gün içerisinde gidip seçtiğiniz Makromarket şubesindeki Danışma'dan hediye numunenizi almak :)) Ankara, Antalya, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Malatya, Mersin, Samsun'da var Makromarket :))

ay ne gelcek acaba çok meraklandım bu 3. numunem oliciiikkk heycanlıyım şahsen kaydirigubbakcemile3sositososito

msjda varış şubesi yazıyor keşke eve getirseler 2 kıytırık krem için oralara gidemem kaydirigubbakcemile3
yarın arıycam egerki getirmezlerse gidemem ben işim gucum var :) :):)

Back