Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

güle güle kullan canım guclubacismile

kızlar hassascildim. gerisini siz tamamlayın tıklarsanız formu doldurduğunuzda paris seyahati çekiliş hakkı birde 50tl ve 100 tl hediye çeki çekiliş hakkı veriyor size

kızlar selvadan bunlar geliyormuş

paket mantı
1 paket makarna
1 paket irmik
1 paket şehriye
1 paket şipşap 3 dk. hazırlanan makarnalardan

inşallah bizede gönderirler

paletteden aradıklarında no çıktı mı kızlar alandışı falan mı yazdı???????

arkadaşlar sizleri bayadır takip ediyorum kargocular sizin için çalışıyorlar :) :) birazcıkta bizi çalışsın degilmi :) :)

can yayınlarında soru var
Haziran 2010'a kadar sorumuzu doğru yanıtlayanlar arasından 10 kişiye Alex Capus'un 'Munzinger Paşa' adlı kitabı hediye?
belki ilginizi çeker

dogdan banada numune yollayacaklarmış mail geldi, bu gün yolluycaz diye kaç güne gelir bide çayda koyuyorlarmırı içine :) :) bide 3 adet mendil diyor 3 tanemi paketmi ::) :):):)

dogdan banada numune yollayacaklarmış mail geldi, bu gün yolluycaz diye kaç güne gelir bide çayda koyuyorlarmırı içine :) :) bide 3 adet mendil diyor 3 tanemi paketmi ::) :):):)

doğadan da 1 tane kayısı form çayı oluyor

doğacı başka bir firma onda numune krem birde adet olarak mendil geliyor kim kaydetmişde biz bulalım 3 paket mendili :roflol:

dogadan nasıl alıyoruz form çayını kullanıyorum bu ayda bedavaya gelse hiçte fena olmaz :)

nereye yolladıysam hepsinden email gelmiş numune ürün yollanmıyoz diyeee bendeki sans bu işteee kızlar akan ırmagı kuruttum galibakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…