• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
valla cnm halk mutfagıan sadece uye oldum

elsevdende kamyanya vardı ona kazıldım kazandım aynı bu boya kapmyansı gıbı ama bıttı
kozmodermodan da uye oldum cekılıse katıldım oyle kazandımsempatiksalakcinni
a.s.
kızlar paletteden aramadılar beni

bende dün arandım alandışı yazıoduu ev telden aradılar..
hemen kısacık çaldırdılar yetişemedm

Turkcell Evimde sitesindeki videoyu izleyip soruyu cevaplayan her 5. kişi 15dk'lık konuşma süresi kazanıyor. Katılma sınırı yok. Kazanana kadar katılmak serbest.
http://www.turkcellevimde.com/

Benim numaram faturalı, belki burda işine yarayanbiri olur

Biraz önce bana Qspa Kozmetikten numuneler geldi, 6 tane minik krem ve şampuan.. Ee bu kadarına da şükür valla, adamlar üşenmemiş göndermişler saolsunlar :)

merhaba bu palette kargo ücreti alıyormu.
bugün beni arayıp adres aldılar ama kargo ücretini sormak aklıma gelmedi.

banada dün doğacıdan karton çanta içinde kayısılı form çayı geldi

slm kızlar....
banada bugün doğadan kayısılı form çay geldi arkadaşlar....
ben talep etmemiştim kendilerinden yollamışlar....
sanırım daha önceden siyah çayını yolladıkları adreslere yolluyorlar gibizemuszemus

doğadana mail attım ben 3 gün falan oldu.. ses seda yok.. gelir mi acaba?

o kadar yere mail attım falan...

bi fa hayırlı çıktı :)

kızlar az önce paletteden aradılar. adres aldılar hangi renk istediğimi sordular.
1 hafta içinde elimde olurmuş.

palette ürün mü veriyor???

bana da hem de anneme doğadan kayısılı cay geldi

Merhaba,
Bana da az önce qspa kozmetikten 3 tane şampuan,1 tane krem,1 tane peeling,1 tane de saç kremi geldi:dance:
Az önce de selva makarnaya mail attım.Bakalım sonuç ne olacak?

canım selvaya nasıl üye oluyosunuz ben acıyorum sayfayı ama olamıyorum..............

canım selva. gerisini biliyorsun zaten orayı tıkla selvanın sayfası çıkıcak en altta iletişim var ordan mail adresine yazabilirsin üye olunmuyor sanırım o siteye sizin fikriniz kısmınada fikirlerini yaıyorsun bildiğim kadarıyla

bana da bu gün doğadan kayısılı çay doğacıdan kayısılı 18 tane numune krem 3 tanede makyaj temizleme mendili geldi hadi bakalım gerisini bekliyorum zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 o kadar çok yere mail attım kii aklinialirimsmile

Back