Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
herkese meraba . bende katılmak istyorum bunlara ama şu an katılabileceğim neler var bi sölerseniz çok sevinirim
bi de 18 yaşından küçüklere de geliomu yani yaş sınırı fln var mı?
bilgisi olan sölerse çok sevinirim. şimdiden hepinize çok teşekküür ederimm.......

kızlaaaaaaaaaar bebekşler için hsangi sdresler var numune yollayan bide hamilleler için acillll yanıt ltüfeeeen

haşereciden :1ninca: telefon geldi adamlar numune weriyoruzu kastederken ilaçlama firmalarına ew kullanımına uymayan ilaçlardan bahsediyorlarmıs yasakkelime ama ne mutluki benim için ewde kullanılan 750 lik bir adet numune yolluyacakmıs

kızlar hemen konun sonundan girmeyin ya bi okuyun ilk sayfalarda var nerden ne geldigi 5 10 sayfa ilerde olumunekankayizsmile
cnm fotonun neresi oldugunu bilemedim sankim efes gibi ama ? sence ?
:1no2:

kızlar hemen konun sonundan girmeyin ya bi okuyun ilk sayfalarda var nerden ne geldigi 5 10 sayfa ilerde olumunekankayizsmile
cnm fotonun neresi oldugunu bilemedim sankim efes gibi ama ? sence ?
:1no2:

Efes harabelerine pek benzemiyor gibi bilmiyorumkismile Efesin o bölümü daha genişti benim hatırladığım...

hemen hepsine attım yazdıklarımızın ama hepsinden olumsuz cevap geldi kimnden hiç gelmedi.:umursamaz:

kızlar günaydın!
bugün sabah kargo paketi gelmiş. QSPA dan. içine 6 tane numune koymuşlar sağolsunlar.
bebeşampuanı,kremler filan var. mektupta koymuşlar. ürünler hakkında bilgide var. kargo parası vermedim. hihoyyyt

kızlaaaaaaaaaar bebekşler için hsangi sdresler var numune yollayan bide hamilleler için acillll yanıt ltüfeeeen

canım milupa,herobaby sitelerine üye ol.
baby star, huggys, molped,evybaby gibi sitelere bir bak istersen.
ben milupa ve herobabye üye oldum.
ama bebek bezi için kilo ay filan soruyorlar. hamile olduğum için istemedim.
bebiş olunca isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…