slm kızlar dogadan cay ısteyınce herkese gonderıolar haberınız olsun
bana geldı bugun sac boyam veeee kayısı cayım gene yanlıslıkla annemın adresını yazacagıma kendı adresımı yazmısım ayyyyyyyyyy her yere yazıoz ya elım aslıstı yaffffff
ankaranın neresi hemserim ben etlik dikmen cankaya we batıkent adresleri werdim bi allahın kullda pişi yollasın yahu senağlama :gitme: :a015:
slm kızlar dogadan cay ısteyınce herkese gonderıolar haberınız olsun
bana geldı bugun sac boyam veeee kayısı cayım gene yanlıslıkla annemın adresını yazacagıma kendı adresımı yazmısım ayyyyyyyyyy her yere yazıoz ya elım aslıstı yaffffff
ben etlıkdeyım cnm
hadiya neresi sükür ankaradan en mühimide etlikten birin,i buldum :sm_cool:
yeni kozmetike yollamayın
Merhaba,
Kusura bakmayın yanıtlamada gecikiyoruz.
Üretici firmaların tanıdığı kotayı doldurmuş durumdayız. Numune taleplerimizin kısa vadede karşılanamayacağı bildirildiğinden şu anda gönderim yapamıyoruz
Dileğinizi gerçekleştiremediğimiz için üzgünüm
Umarım bizi bağışlarsınız.
İyi günler dilerim.
Selim Akmen
[ı]merhaba kızlar.....[/ı]
[ı]mız mız canım kargo parası ödedinmi doğadan çay için.ayrıca saç boyan paletteden mi geldi???[/ı]
Bana da hemen hemen aynı cevabı yolladılar. Almanya dan numunelein gelmesini bekliyorlarmış,adresimi istediler gelir gelmez hemen yollayacaklarmış...
hadiya neresi sükür ankaradan en mühimide etlikten birin,i buldum :sm_cool:
yeni kozmetike yollamayın
Merhaba,
Kusura bakmayın yanıtlamada gecikiyoruz.
Üretici firmaların tanıdığı kotayı doldurmuş durumdayız. Numune taleplerimizin kısa vadede karşılanamayacağı bildirildiğinden şu anda gönderim yapamıyoruz
Dileğinizi gerçekleştiremediğimiz için üzgünüm
Umarım bizi bağışlarsınız.
İyi günler dilerim.
Selim Akmen
yopk cnm ıkısınede odemedım
paletteden geldı cnm yurt ıcı kargoyla
efetubi sanada teşekkürler canım paylaşımlarından dolayı.....[/QUOTEkaydirigubbakcemile5
www.denemekbedava.com ay pişiler göndersede yesem rejimdeyim senağlama midem sırtımda ne yorumlar yazarım ama site güzel göndersinler kullan ye yorum yaz bide bilgi werici tablet bal çıkmıs mesela hiç bana diyen olmadı onay alanda sorulmazmılmaz: cnm herkes basına buyruk :1rolleyes:
sırnaşık şey:roflol:benimde sırtımda valla
Nivea Extreme Comfort Numunesi istemek için
http://www2.nivea.com.tr/services/faqs/faq_contact_utf.php?topic=&pid=2&psid=0&entity=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?