Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ankaranın neresi hemserim ben etlik dikmen cankaya we batıkent adresleri werdim bi allahın kullda pişi yollasın yahu senağlama :gitme: :a015:

merhaba kızlar.....

mız mız canım kargo parası ödedinmi doğadan çay için.ayrıca saç boyan paletteden mi geldi???

ben etlıkdeyım cnm

hadiya neresi sükür ankaradan en mühimide etlikten birin,i buldum :sm_cool:
yeni kozmetike yollamayın

Merhaba,
Kusura bakmayın yanıtlamada gecikiyoruz.
Üretici firmaların tanıdığı kotayı doldurmuş durumdayız. Numune taleplerimizin kısa vadede karşılanamayacağı bildirildiğinden şu anda gönderim yapamıyoruz
Dileğinizi gerçekleştiremediğimiz için üzgünüm
Umarım bizi bağışlarsınız.
ıyi günler dilerim.
Selim Akmen

Bana da hemen hemen aynı cevabı yolladılar. Almanya dan numunelein gelmesini bekliyorlarmış,adresimi istediler gelir gelmez hemen yollayacaklarmış...

ya kızlar öncelikle tesekürler sonra bu adresi tıklayıp nerden ve ne yazıyosunuzzzz??????

Bana da hemen hemen aynı cevabı yolladılar. Almanya dan numunelein gelmesini bekliyorlarmış,adresimi istediler gelir gelmez hemen yollayacaklarmış...

way adiler klava: aman neyse ya pişi gelse bayılırım zaten gelmez sansımız yok zaten bu ne gönderiyorduki tee almanyadan gelcekmiş unuttum bile okada yolladımki delikafadulden

:teytey: :teytey: :teytey:

www.denemekbedava.com ay pişiler göndersede yesem rejimdeyim senağlama midem sırtımda ne yorumlar yazarım ama site güzel göndersinler kullan ye yorum yaz bide bilgi werici tablet bal çıkmıs mesela hiç bana diyen olmadı onay alanda sorulmazmı lmaz: cnm herkes basına buyruk :1rolleyes:

sırnaşık şey:roflol:benimde sırtımda valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…