Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
iyi aksamlar arkadaslar avon guzellık perısı yenıden baslıyacakmıs ama twıtterden gercekten anlıyan varsa detaylı bı sekılde bılgı versın turkceye cevırdım seceneklerden yıne anlamadım cok karısık bı sıte uygulama...

günaydın canım bnde gönderdim bakalım ne olucak

Günaydın arkadaşlara.s. Dün bana da Biobellinda kozmetikten cevap geldi.
MERHABA

XXX HANIM ,temizlik ürünlerimizin numunelerı bulunmadığı için malesef
size gönderım yapamıyoruz,yalnız tanıtım için katalog broşür adresınıze
çıkış yapacağız.

BİLGİLERİNİZE

SAYGILARIMLA

Yani broşürden başka bir şeycik yokmuş:)

Facebook ta Emsan Mutfak Gereçleri sayfasını takip edenler verilen kampanya şifreleri ile netten %10 indirimli alışveriş yapabiliyorlarmış. :)

demek maili düzeltmişler testerler nerde maiillerinden sonra :roflol:

bilgi@yenikozmetik.com
kızlar az önce geldi bana bu mailden istediğim numuneler. Yeni kozmetik sitesine bakın. göreceksiniz. Çeşitli bakım kremleri var11 tane 2 ml lik numuneler yollamışlar. Ama hangisi hangi bölge için anlamadım, çünkü üstünde almanca yazıyor. Ben pazartesi mail attım bu gün geldi :)

günaydın kızlar iyi sabahalr bol numuneleri günler :))))
ee yok mu yeni şeyler yaww araştırayımda geleim ben

günaydınlar valla bana bişler geldi ama nerden bilmiorum sanırım yeni kozmetikten 2 ml lik poşetler için 8 tane krem yollmaışlar köpük krem temzileyici nemlendirici falan ayrıca bugünde ürünleir naıl kullanmam gerektiğini anlatan bir mail atmışlar çook inceler saolsunlar

Günaydın arkadaşlar:)Dün akşam bana da İstanbul kimya-yeni kozmetikten kargom geldi.Bu bana gelen ilk kargo:)Eşim bile "aaaa bir şey mi geldi,hemen bakalım" diyip elimden aldı.Güzel bir duyguymuş:)Şakası bir yana ilgili bir firmaymış.Öyle biobellinda gibi değil8 tane normal ve yağlı ciltler için 4 tane kuru ciltler için 2 ml lik numune göndermişler.Birde kullanım şekliyle ilgili bilgilendirme maili atmışlar:)

kızlar günaydın
yaa şu sehir fırsatında nereye tıklıcam fırsatı almak için??
yapamadım deli oldum yaaaa aaaaaaaa
mafoldumben
tıklayacak yer nerde offf

kızlar günaydın
yaa şu sehir fırsatında nereye tıklıcam fırsatı almak için??
yapamadım deli oldum yaaaa aaaaaaaa
mafoldumben
tıklayacak yer nerde offf

canım üyesin değil mi oraya ?

giriş yapıcan.
fırsatın hemen üstünde HEMEN AL butony var. ona tıklıcaksın...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…