Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Aktiviteler kısmı var ya canım oraya girip yorumlaman gerekiyor.
Bu şekilde hem sitenin istediği şeyi yapmış oluyorsun hem de tekrar hediye kazanma şansı yakalıyorsun.
Arkadaşa verme kısmını ben yapmadım mecbur değilsin.
Kaç paket yollamışlar ki orkid'i..?
şifreyle bedava kontör kazanıyorsun galiba kullanmadım şifreyi ben..

orkid günlük pedlerden ıclerınde snaırım 25 tane var ,3 paket gondermıs

arıel de 400 gr ,ıkı paket gondermısler ,

gırıyım orkıd ıcın yapayım o zaman :) tesekkurler

Ariel için de yap canım,bihter kıyafeti kazanıyorsun bedenin göre aklinialirimsmile

Ariel için de yap canım,bihter kıyafeti kazanıyorsun bedenin göre aklinialirimsmile

ONU denemedım daha :)

ayrıca en ıyı gorsellestıren demıs ,ne ıstıyorlar acaba ,delikafadulden

sen denedın dımı arıelı nasıl menmun kaldın mı :)

bende üyeyim ama bana böyle bi paket gelmedi kızlar siz ne yaptınız gelmesi için

dermolagica ' dan soruyu cevaplayan Her 50.kişiye orijinal boy Daily Microfoliant!

ONU denemedım daha :)

ayrıca en ıyı gorsellestıren demıs ,ne ıstıyorlar acaba ,delikafadulden

sen denedın dımı arıelı nasıl menmun kaldın mı :)

Denedim,şaka gibi tam da çamaşır yıkıyordum o anda geldi kargo :)
Güzel gibi ben omo kullanıyorum çok fark yok ama kokusu daha güzel öyle ki yumuşatıcıyı bile bastırmış.

görseli kafama göre yazdım eşimle ilgili bir hikaye yazdım erkek kıyafetleriyle hazırladım görseli de bulaşık makinesi ve ariel de ekledim kaydirigubbakcemile3

Aktivasyon kodu nedir kızlar denedim biliyorumda aktivasyon kodu soruyorlar

Siteye yazdığın mail adresine siteden bir mail gelmiştir , maili aç orada aktivasyon kodu veya linki vardır , oradan giriş yapman gerekiyor. Verdiğin mail adresinin doğru olduğunu kontrol için yapılıyor.

Dermalogica nın bilgisini vermek için girdim ama bir arkadaş yazmış bile , cevap a şıkkı.

teşekkürler canım halletima.s.

Kızlar Canan Kozmetik'e mail göndermiştim, adresimi yazıp numune isteğimi belirttim, 10 ml'lik minik poşetlerde bebek şampuanı, vücut şampuanı, saç kremi, şampuan, krem ve sıvı sabun gönderdiler :))) info@canan.com adresine gönderin, size de gelsin

ay gecen eve kargo gelmıs kagıt bırakıp gıtmıs

neyse uzerınde kolı yazınca buyuk bırsey dedım bırde dogum gunume denk gelmıstı bırı hedıye gonderdı sandım neyse taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nereye kadar yurudum bır gorun

sonunda kargoyu aldım bırde ne goruyum ıkı tane bebek bezı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…