bende oyladım ama site çok geç açılıyo kampanyaya katılda takıldı kaldı bendemi bi sorun var acaba bilmiyorumkismile
kızlar palette saç boyası veriyor hergün 100 kişiye..tüm sayfaları okumadım bilmem ki haberiniz varmı?ben 4 tane kazandım...ceyda düvencinin saç rengini soruyorlar..şarap kızlı cevap...
siremims teşekkür ederim canım...kızlar günaydın..az önce geldi kargo...yurt içi kargo,ücretsiz...fındık kabuğu istemiştim geldi:) ben gece 00:00 da oturdum başına ...rehberimdeki her no ile katıldım...4 kişiye kısmetmiş...biri avon patronum,biri damadımız,biri ablamın ev tel i,birisi de benim.....yalnız bişey var;benim tel no da şanslı 100 kişiden biri değilsiniz demişti...bende sms ile tekar katıldım cevap geldi yine aynı şey,100 kişiden değilsiniz...1 gün sonra aradılar...kazandınız dediler..ne renk istediğimi,ismimi,adresimi sordular,önceki gün...az önce de geldi işte...sms atın birde..50 kuruş sms ücreti...bol şanslar..
bende kazanamadım boya falan boshayallersmile
canım bişi sorcam nasıl arıolar senin adın soyadınlamı yoksam saç boyası kazandınız die mi? ben başka numaraya kazandım da adımı soyadımı sölemezler deme bi açıklarmısın nasıl aradıkalrını please :)
benim kendi cep no dan kazandığım için benim cebimi aradılar..swarskop mu ne işte ondan arıyorum dedi bi kız...paletteden ceyda düvencinin saç rengini doğru tahmin etmişsiniz boya kazandınız dedi..bende şanslı 100 e giremedim demedim tabi.:) tamam dedim..adınız soyadınız ve adresiniz diye sordu...bir de ne renk istiyorsunuz dedi..
bana kalırsa netten kazanamadım ama sms atınca verdiler...aynı cep no ydu ikiside..
bir de önce üye olmak gerekiyormuş..ve kampanya 5 hazirana kadar devam edecekmiş..
anladım canım saol :))))) ben genede bi öğreneyim dedim :) üye oldum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?