• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar biobellindadan kargo geldi parfüm falan yollayacaklarını söylemişlerdi ama kağıttan başka bişey gelmedi,hep tanıtım kağıtları vardı ve hiç beğenmedim ürünlerin alış fiyatını ve satış fiyatını yazmışlar arada 10-15 lira fark var kazık resmen...

ayrıca parfümlerin isimleri çok komik babamla erkek kardeşim çok dalga geçti:)

keşke hiç zahmet etmeselerdi

aynen canım boş yere kargo parası vermişler

Atlas Müzekart Yarışması

Atlas Dergisi okuyucularına Müzekart hediye ediyor. Yarışmaya katılın, resimlerini göreceğiniz heykellerin hangi müzede sergilendiğini bilin, müzekartınızı kazanın.

Hürriyet-Atlas Dergisi ve Kültür Bakanlığı işbirliğiyle hazırlanan ve 1 hafta sürecek yarışmada her günün sonunda kazanan ilk 100 okuyucumuza 1 aylık Müze Kart hediye edilecek.

Bu Müzekartla Haziran ayı boyunca Türkiye'deki tüm müzeleri ücretsiz gezebileceksiniz.

YARIŞMAYA NASIL KATILACAKSINIZ?

Resimlerini gördüğünüz 5 heykelin hangi müzede sergilendiğini bilin, oylamaya katılın, Müzekartınızı kazanın...

1 hafta boyunca her gün doğru cevapları veren ilk 100 kişiye müzelere ücretsiz giriş kartı hediye. Kazanan 700 okuyucumuza Müzekartları kargoyla teslim edilecektir. Bu nedenle iletişim bilgilerinizin doğru ve eksiksiz yazılması rica olunur.

http://dosyalar.hurriyet.com.tr/anket/atlasmuzekart.htm

GÖRDÜM EKLİYİM DEDİM... İLGİNİZİ ÇEKERSE BAKARSINIZ..

biobelindadan kağıttan başka bşy gelmediiii
bi de mail atmışlarrr
parfüm testerleri diyeeee
hani nerde::D

YeniKozmetik'ten gelen cevap;

Merhaba XXXXXXX Hanım,

Çok yoğun talep olduğu için cevaplamada geciktiysem özür dilerim. Lütfen adresinizi gönderiniz. En kısa sürede testerlarımızı ulaştırmaya çalışacağız.

ıyi günler dilerim.

Biobellinda bana da sadece broşür göndermiş :S Ben de yüzsüz yüzsüz mail attım, Parfüm tester'ı da göndereceğinizi söylemiştiniz ama sadece broşür geldi adresime dedimm kaydirigubbakcemile3 Cevap yazamadılar henüz :umursamaz:

Bana mail gelmiş , aşağıdakiler yeterli sanırım :)

www.dove.com.tr/benanneyim

pop_1_1_.jpg.html][IMG]

thumb_pop_1_1_.jpg
[/URL][/IMG]

Bu arada Fa sı gelmeyen var mı? Boşuna mı bekliyorum acaba :(

Son düzenleme:
günaydın hatunlar,sanırım yeni kozmatik aynı maili hepimize yollamış :))

Müzekart tavsiyesinde bulunan arkadaşa tşkler..
Netten buldum cevaplarını yanıtladım.
Çok seviyorum müze vs gezmeyi çıkar inş gerçi her yerde geçmiyor ama yılda yarılandı.

derınss ,bana denedım bılıyorumdan paket geldı arıel ve orkıd ,arkadaslarıma da gondermısler vermem ıcın ıcın sıfreler fılan var,

sadece orkıd ıcın deneme yaptım arıelı denemedım ,

ılk kez urun gonderıyorlar benım sımdı ne yapmam lazım :)

sayfasına gırıp yorum mu yazmam lazım ,

Back
X