• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
var canm reklamı çıkıyo iki üç gündür hatta kozmetikde %50 indirim diye rimel filan gösteriyo hatta bugün başlıyo

Son düzenleme:
kızlar biobellindadan kargo geldi parfüm falan yollayacaklarını söylemişlerdi ama kağıttan başka bişey gelmedi,hep tanıtım kağıtları vardı ve hiç beğenmedim ürünlerin alış fiyatını ve satış fiyatını yazmışlar arada 10-15 lira fark var kazık resmen...

ayrıca parfümlerin isimleri çok komik babamla erkek kardeşim çok dalga geçti:)

keşke hiç zahmet etmeselerdi

kızlar biobellindadan kargo geldi parfüm falan yollayacaklarını söylemişlerdi ama kağıttan başka bişey gelmedi,hep tanıtım kağıtları vardı ve hiç beğenmedim ürünlerin alış fiyatını ve satış fiyatını yazmışlar arada 10-15 lira fark var kazık resmen...

şaşırdım ya sırf kağıt için kargo mu göndermişler bi yanlışlık mı oldu acaba

peki kaç gün sonra geldi cnm :/ ben 1 hafta oldu isteyeli daha gelen giden yok.. :kızgın:

Kızlar ilgilenen olur mu bilmem ama Carrefour Alışveriş Merkezlerinde anneler günü için örgü atölyesi kurulmuş. Bu atölyede öğrenmeyi istediğiniz motif örneğini örgü konusunda profesyonelleşmiş birinden öğrenebiliyorsunuz. Ayrıca size verilen yumak ve şiş sizde kalıyo.. Yanında da motif kitabı hediyeli :))

Günaydın arkadaşlar:)Anneler gününüz kutlu olsun:)Allah bizim gibi yeni evlilere ve bekarlara da bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah:)Allah sizi çocuklarınıza,çocuklarınızı da sizlere bağışlasın:)

Back
X