• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar e mail adresi yollarsanız çekiliş davet edicem kazanana koltuk hediyesi varmış yapmanız gereken üye olup davet yollamak :) şu bihterin mor koltuğundan :)

kızlar yokmu şu koltuğu kazanmak isteyen?

haydi kızlar son gün 8 mayıs 20den fazla kişiye davet gönderip üye olmasını sağlayın en çok üye alan kişi 21 le 1.olmuş biz kk sayesinde fırlatırız rakamı bari bizden biri kazansın hehehe

valla canım kimse bilmiodukiiii :( kısmet işte 1 tane 1 tanedir :)

Kızlaarr! Denemekbedava.com'dan Diadermine ürünü kazanmışımm.. Annesiyle ilgili duyguları en içten paylaşan 20 üyeye gönderiyorlardı. İçimden ne geçiyorsa yazdım ben de, kazanmışım..! :)) Annemin hediyesini bedavaya getirmiş oldum böylece :D hihihihi kaydirigubbakcemile3 Çok mutlu oldum :)) İyice beleşçi olduk haa :D Eşim kargo gelince paketi parçalıyor resmen, hep sana hep sana! bana birşeyler yok mu diye :)) benneyaptımki Not: Kampanya sona ermiştir.. :gitme:

selam bayanlarrr...
ayrı kaldım kaç gündür sizden... ama işler çok yoğun :(
geriden de olsa takip ediyorum :)
magrenta teşekkürler link için bende katıldım ;)

kızlar kırtasiyedükkanı diye bi sitede kampanya vardı, üye yapmak gerekiyordu. 5 arkadaşımı üye yaptım ama umudum yoktu. bugün kargo geldi mouse yollamışlar çok mutlu oldum :icecream: kampanyaları devam edecekmiş. buarada bioder,bioxin bana tekrar numune yollamış istemeden :smiley-cool:

bana koltuklu mail gelmedi canım ;)
tekrar atarım canım site güncellenio giremiom :)
fa dan mı bahsediyorsunuz kızlar fa gelmiş bikaç kişiye aynı adrese, anladığım kadarıyla parça parça yolluyorlar karışık olarak.
aaa nasıl olurrr şimdi ben kendi adıma iş yerinde söledim hatta 7-8 kişi söledik 2 tane göçdnerdilker evdede 2 adrese söledim 1 tane geldi enterasan geliosa ne mutlu
kızlar kırtasiyedükkanı diye bi sitede kampanya vardı, üye yapmak gerekiyordu. 5 arkadaşımı üye yaptım ama umudum yoktu. bugün kargo geldi mouse yollamışlar çok mutlu oldum :icecream: kampanyaları devam edecekmiş. buarada bioder,bioxin bana tekrar numune yollamış istemeden :smiley-cool:
aaaa ne güzel yawwwww

Kızlaarr! Denemekbedava.com'dan Diadermine ürünü kazanmışımm.. Annesiyle ilgili duyguları en içten paylaşan 20 üyeye gönderiyorlardı. İçimden ne geçiyorsa yazdım ben de, kazanmışım..! :)) Annemin hediyesini bedavaya getirmiş oldum böylece :D hihihihi kaydirigubbakcemile3 Çok mutlu oldum :)) İyice beleşçi olduk haa :D Eşim kargo gelince paketi parçalıyor resmen, hep sana hep sana! bana birşeyler yok mu diye :)) benneyaptımki Not: Kampanya sona ermiştir.. :gitme:

cANIM DENEMEKlazımda bizmi isticez numune .yoksa anket falanmı oluyor bundada -tatlicadiarzu-

denedımbılıyorumdan bana da bı ıkı kutu geldı

bırınde 3 kutu orkıd ıclerınde 25 tane var toplamda 75 tane sanırım
bırınde de arıel deterjan ık tane ,400 grmlık

bundan sonra ne yapıcam bılmıyorum :)

denedımbılıyorumdan bana da bı ıkı kutu geldı

bırınde 3 kutu orkıd ıclerınde 25 tane var toplamda 75 tane sanırım
bırınde de arıel deterjan ık tane ,400 grmlık

bundan sonra ne yapıcam bılmıyorum :)

Onlara yorum yaptın diyemi gönderdiler sana CADIARZU
Yoksam ilk gönderip sonramı yorum istiyolar sengözlerimebaksanab

bi de son sorum bilgileri yanlış versek nasıl olur ad soyad mesela sitelere pek güvendirici gelmiyo çoğu zaman da

Back
X