• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bi yarışmaya katıldım anneme bu anneler gününde hediye alamadım bari ordan kazanıym faceden oy verilmesi gerekiyo desteklerseniz sevinirim yardım edicek olan varsa özelden link atcam

Teşekkürler anne
Bosch, annelere küçük bir teşekkürü bir borç bildi
06 Mayıs 2010, Perşembe - 22:07
Bosch Ev Aletleri'nin Anneler Günü'ne özel olarak düzenlediği ve daha önce benzeri görülmemiş dijital kampanyası sayesinde herkes annesi için koşulsuz, şartsız 10 TL'lik Bosch indirim çeki kazanabilecek. Üstelik bu kampanya ile yakınlarına da indirim çeki armağan edenlerin toplak çek miktarlarını 50 TL'ye kadar yükseltmeleri ve hatta seçtikleri bir ürünü hediye olarak kazanmaları da mümkün. Hepsi için "www.canimannemesevgilerle.com'a tıklamak yeterli. Ayrıca 31 Mayıs tarihine kadar Bosch Mağazaları'nda Anneler Günü'ne özel Bosch Elektrikli Süpürgelerde yüzde 20 indirim fırsatı da sizi bekliyor. Ayrıca Bosch ütü alışverişlerinizde ütüden memnun kalmayanlara 1 ay içerisinde iade fırsatıyla... Üstelik tüm Bosch ürünlerde World'e özel +8 taksit veya 8 taksitte 4 ay erteleme fırsatıyla... Anneler Günü'ne 2 gün kalırken; siz de zamanının çoğu ev işleriyle geçen annenize küçük bir ev aleti alarak onun yorgunluğunu azaltabilirsiniz.

günaydın dermokozmodan anneler gün. demiştim ya tabii ki numune çıktı hediyeler=)
sitesindeki sebamed 10 ml krem,skincode ultra mini 3ml krem ve işaret parmağım ucu büyüklüğünde bir kutu.neyse hiç yoktan iyidir=)ilk kez bişey kazandım. bende normal boy dur heralde demiştim ya olsun.mücevher kutusu okadar minik ki 1 yüzüğüm anca sığdı:1ninca:

günaydın dermokozmodan anneler gün. demiştim ya tabii ki numune çıktı hediyeler=)
sitesindeki sebamed 10 ml krem,skincode ultra mini 3ml krem ve işaret parmağım ucu büyüklüğünde bir kutu.neyse hiç yoktan iyidir=)ilk kez bişey kazandım. bende normal boy dur heralde demiştim ya olsun.mücevher kutusu okadar minik ki 1 yüzüğüm anca sığdı:1ninca:

Güle Güle kullan canımm :hulya:

Evet arkadaşlar,yeni bir numuneci site buldum:)Sitenin adı "yeni kozmetik".Numune talebinde bulundum,göndereceklermiş.Denemesi bedava:)değil mi?:dance:

İstedim ama ne gönderirler bilmiyorum:)İnşallah düzgün bişeyler gönderirler:)Bakalım bir kaç güne gelir inşallah.Siteye baktıysanız ürünleri değişik,güzel gibi:)Pahalısı da var normal fiyatlı olanları da.Hadi bakalım:)

evet kipada %50 indirim vardı bgn baktım ama makyaj ürünleri yok
sadece cilt ürünleri var

Back
X