- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
ben kaçırmışım fa yı nasılsa bacım yok benim fa dan gelecek bişiyim :gitme:
üzülme anam daha verceklermiş öle yazıo face deki sayfa da alırık yine hihoyyythihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kaçırmışım fa yı nasılsa bacım yok benim fa dan gelecek bişiyim :gitme:
üzülme anam daha verceklermiş öle yazıo face deki sayfa da alırık yine hihoyyythihoyyyt
kaydirigubbakcemile3 bu sefer kaçırmam valla artık kaydirigubbakcemile3
selam kızlar..
kozmodermodan anneler günü kozmetik paketi kazandınız bilgilerinizi gönderin diye mail geldi..
sizlere geldi mi bilmiyorumkismile
yok anam bana sadece mayıs bülteni gelmiş şanslısın sen:1hug:
nann ne yolladılar yaz hee merak ettim şimdiden delikafaduldendelikafaduldenhihoyyythihoyyyt mayıs bültenide gelmiş..
bakalım neymiş göndericekleri..
sen hergün burdasın kız :))) kaçırmazsın merak etme bizim kızlar cadı maşalla hemen haber ederler:lepi::lepi:
hihoyyythihoyyyt mayıs bültenide gelmiş..
bakalım neymiş göndericekleri..
kız sen adımı burda görüyosun ya bazen takılıp yazıyorum ama bazen de bu sayfada kalıyor adım şirket işlerini yaparkende sayfa takılı kalıyor yani
hahahahaha bende diom bu gacı hiç çıkmıo burdan die :roflol: nese ben kaçar arkadaş doğurmuşta bi ziyerete gidimm teyse oldum yaff olumunekankayizsmile hade öptüm yavru ceylanım Şeniz
ömürlü olsun canımcım bende öptüm görüşürüz Şeniz
yarışma iyimişbayanssulusmile
ben de kozmodermodan anneler günü hediyesi kazanmışım=)bakalım numune mi çıkcak=)