• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
selam kızlar..
kozmodermodan anneler günü kozmetik paketi kazandınız bilgilerinizi gönderin diye mail geldi..
sizlere geldi mi bilmiyorumkismile

kız sen adımı burda görüyosun ya bazen takılıp yazıyorum ama bazen de bu sayfada kalıyor adım şirket işlerini yaparkende sayfa takılı kalıyor yani

hahahahaha bende diom bu gacı hiç çıkmıo burdan die :roflol: nese ben kaçar arkadaş doğurmuşta bi ziyerete gidimm teyse oldum yaff olumunekankayizsmile hade öptüm yavru ceylanım Şeniz

Kozmodermo.com’ dan ziyaretçilere yeni bir sürpriz:

ışte Glominerals Mineral Makyaj Ürünleri Sponsorluğu' nda
Kozmodermo 2010 Makyaj Yarışması!
1 Mayıs - 30 Haziran arasında katılımınızı bekliyoruz...
Glominerals Ödüllerini Görün !
Yarışma Kurallarını Öğrenin !
Katılın !
Oy Verin !
Popüler Yarışmacıları ızleyin !
Kısaca Eğleninnnnnnnnnnnnnn...
Yarışma ıçerik ve Kuralları
* Yarışmamıza 15 yaşından büyük tüm üyelerimiz katılabilir.

* Katılım için ilk olarak "Kozmodermo Üyesi" olmak gerekmektedir.

* Üyeler sistemimize “login” olduktan sonra, katılım sayfasına girerek, makyajlı bir fotoğrafını siteye yüklemeli ve “Yarışmacı Notu” bölümünü doldurmalıdır.

* Fotoğraf uzun eksen dikey olacak şekilde ( vesikalık fotoğraf gibi ), tam cepheden, siyah gömlek veya siyah tişört ile çekilmelidir.

* " 500 KB ( kbyte ) " üzerindeki fotoğraflar sistem tarafından kabul edilmeyebilir; dolayısıyla daha küçük hacimli fotoğraflar gönderilmelidir.

* Tüm yüz, saçlar veya saç aksesuarları ( taç, türban vs... ) fotoğraf içinde yer almalıdır; omuzlar hafifçe görünür şekilde pozlar tercih edilir.

* Tüm bunların yanında beyan ettiğiniz kişi olduğunuzun teyit edilebilmesi için, makyajsız bir fotoğrafınızı, info@kozmodermo.com adresine yollayınız. Gönderdiğiniz makyajsız fotoğraflar, gizlilik ilkesi doğrultusunda site yetkililerince değerlendirilecek ve yine bahsi geçen fotoğraflar sitede yayınlanmayacaktır.

* Yarışma başvurunuz, en geç 3 gün içerisinde Kozmodermo yetkililerince değerlendirilecek, gönderilen makyajlı fotoğraf ve açıklamalarınız site ve yarışma formatlarına uygun bulunursa yayınlanacaktır.

* Böylece katılım sayfasından yüklediğiniz makyajlı fotoğrafınız, “ 2010 Makyaj Yarışması - Oy Ver “ sayfasına giren kozmodermo ziyaretçileri tarafından izlenebilecek ve oylanacaktır.

* 30 Haziran 2010 sonrası; oylama sonuçları; site yetkililerince yapılacak değerlendirmeler ile kontrol edilecek ve kazananlara Glomiminerals tarafından makyaj ürünü tarzında ödüller gönderilecektir.

* Yarışmayı izlemek ve oy vermek için mutlaka kozmodermo üyesi olmak şart değildir.

* Tüm ziyaretçiler ve üyeler her yarışmacıya ( kendileri dahil ) sadece bir kez oy verebilirler.

yarışma iyimişbayanssulusmile
ben de kozmodermodan anneler günü hediyesi kazanmışım=)bakalım numune mi çıkcak=)

günaydın kızlar iyi sabahlar herkese :)

ya ben kozmodermodan bişi kazanamadım daha yaaa offff :(

güle güle kullanın kazandıklarınızı

günaydın kızlarr hepinize üzülme magrentacım :teselli: bende bişiy kazanamdım kozmodermodan henüz
kazanalarda güle güle kullansınlar :1hug:

Back
X