Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ayy evet sevtapcığım çocuk gibi sevindi adam yaa:)) benim işyerindekiler pek çakmıyorda yakın arkadaşlarım bana yer elması derdi şimdi adımı beleşçi yerelması olarak değiştirdiler kaydirigubbakcemile3

benim şirkettekiler kargo geldiği zaman bakalım ne geldi bu sefer sana bedava diyorlar kaydirigubbakcemile3

hahaha aynı muhabbetler dönüo sevtap bende de öle kargocular die hatta sana gelmedi bu sefer die bu ara kesat ya avonda bitti yeni bişiler bulmak lazım

benimde fa m geldi dün.ama 2 tane kazanmıştım 1 tanesi geldi annemim adına olan geldi bana yok :S nie öle oldu ki yaaaalmaz:

merhaba arkadaşlar geri sayfalara baktım ama bulamadım siz hangi sitelerden neleri nasıl alıyorsunuz banada anlatırsanız sevinirim.

benimde fa m geldi dün.ama 2 tane kazanmıştım 1 tanesi geldi annemim adına olan geldi bana yok :S nie öle oldu ki yaaaalmaz:

canım sanırım her adrese bir tane gönderiolar ben eve 2 yane işe bir tane verdim
eve bi tane geldiişyerinde 7-8 kişi vermiştik 2 tane göndermişler

canım sanırım her adrese bir tane gönderiolar ben eve 2 yane işe bir tane verdim
eve bi tane geldiişyerinde 7-8 kişi vermiştik 2 tane göndermişler

hmm anladım tatlım kısmet bu fa cı da amma uynıkmış bakar mısınız laelaelaelaelae bileydim babamın iş yerinin adresini verirdim pehhh :roflol:

hmm anladım tatlım kısmet bu fa cı da amma uynıkmış bakar mısınız laelaelaelaelae bileydim babamın iş yerinin adresini verirdim pehhh :roflol:

valla yaaa çok uyanıklarmış bende şans eseri öle yapmıştım bilseydim alt kata üst kata yazardım heheheh

kızlar günaydın ne zamandır takip edemiyorum sizleri.
yeni neler var diye baktım.
persil numune yolluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…