• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
selam kızlar
daha öncede bir blogda olan çekilişten bahsetmiştim
şimdide başka bir blogda farmasi kozmetiğin çekilişi var 3 kişi kazanıcak ve süpriz hediyeler var katılmak isteyen benle iribata geçilebilir yarın açıklanıo :))))))

slm kızlar buğün aynı anda derma cos- henkelden persil sıvı deterjan ve bebelaktan mama numunelerim geldi :)))))

kızlaaarrr e kolaydan deracine selülit serumu kazanmışım.....yaşasıınnnn...ne zaman katıldığımı bile unutmuştum valla...

günaydın kızlarr zemuszemus

günaydın sevtapcığım,nasılsın ? dün akşam saat 9 da kapı çaldı bir baktık aaaaa fa dan kargomuz gelmiş :)) ben kendi profilimden girememişdim babamın facesinden başvurmuşdum fa ya,onlarda babam için erkek deodorant ve duş jeli ile şampuan yollamışlar.sağolsunlar valla adamcağız çok sevindi.ailece bedavacı olduk yani :))

günaydın sevtapcığım,nasılsın ? dün akşam saat 9 da kapı çaldı bir baktık aaaaa fa dan kargomuz gelmiş :)) ben kendi profilimden girememişdim babamın facesinden başvurmuşdum fa ya,onlarda babam için erkek deodorant ve duş jeli ile şampuan yollamışlar.sağolsunlar valla adamcağız çok sevindi.ailece bedavacı olduk yani :))

günaydın canım baban güle güle kullansın bak ne güzel onada bişiyler gelmiş benim eşimde numune bişiy geldimi banada bişiyler varmı diye sorar oldu valla iyice herşeyi bedavaya getirir olduk hehehe:)kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr
banada fa abime ve bana geldi 2side şahane evde işyerinde adım beleşçiye çıktı yawww

Back
X