• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar mavi yeşile üye oldum
size olun üye olana göndeiolar arada sırada

pilate topuda k flakesten gelmişti.çikoata paketi göndermiştim

aaa inanmıyorum süper yaa canısım

Fresh'n Soft, Mavi-Yeşil Light bende oldular......

fresh'n Soft ne yaa unuttum

benden de çarşamba günü istediler adresimi falan yazdım bakalım ne zaman gelecek,2 hafta bekleyen arkadaşlar bile var beklemek lazım,göndermezlerse yine mail atarım valla...:)

çiçeğim rosensin allığını merak ediyorum pudrasını da

ya bişey soracam nasıl yapıyoruz ben anlamadım sitelerine girecem üye olacam sonra mail mi atacam şu bebek bezi sitelerinden olsa amcamın kızına verirdim çok sevinirlerdi yaa bi anlatıverseniz helee

ilarzu'cum markaları google'a yaz.çıkan sitelere gir.iletişim bölümü olur.oradan mail atacaksın numunelerinizden gönderebilir misiniz diye, adını soyadını mail adresini falan yazarak kaydirigubbakcemile2
bu arada rosense sadece tüp şeklindeki kremlerinden gönderiyo 20 tane falan göz altı kremleri nemlendiriciler peelingler vs. :)

aaaaaa süpermiş yaa kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi bütün markalar gönderiyor mu acaba ???

ilarzu'cum markaları google'a yaz.çıkan sitelere gir.iletişim bölümü olur.oradan mail atacaksın numunelerinizden gönderebilir misiniz diye, adını soyadını mail adresini falan yazarak kaydirigubbakcemile2
bu arada rosense sadece tüp şeklindeki kremlerinden gönderiyo 20 tane falan göz altı kremleri nemlendiriciler peelingler vs. :)

süpermiş canım deneyeceğim ben de bakalım:D

yaa bu ınsana bagımlılık yapıyo beeaa :) sureklı googleden bedava yerler varmı dıye arastrma yapıyorum :):)

süpermiş canım deneyeceğim ben de bakalım:D

rosense'den iste canım ilk başta orada şubemiz var diyolar ama daha sonra gittim şubenize numune veremeyiz dediler zaten çok çeşit yoktu orda kargo ücretini karşılıcam bana da gönderemez misiniz falan yazınca tamam diyolar kaydirigubbakcemile5

rosense'den iste canım ilk başta orada şubemiz var diyolar ama daha sonra gittim şubenize numune veremeyiz dediler zaten çok çeşit yoktu orda kargo ücretini karşılıcam bana da gönderemez misiniz falan yazınca tamam diyolar kaydirigubbakcemile5

anladım ısrarcı olacaz yani:))

ama sanki burda onun şubasi yok gerçekten balım

banada gelen cevap
Ürün numune gönderimlerini maalesef sadece bayilerimize yapabiliyoruz. Bayilerimizi ziyaretinizde ücretsiz cilt bakımı ve tester edinme fırsatını bulabilirsiniz.
bayi adresinide vermisler banada yakin bir yer:)))

banada gelen cevap
Ürün numune gönderimlerini maalesef sadece bayilerimize yapabiliyoruz. Bayilerimizi ziyaretinizde ücretsiz cilt bakımı ve tester edinme fırsatını bulabilirsiniz.

rosense'den gelen mail mi bu canım?:)

deracine yolladım. bakalım ne cevap gelecek.
adres istemedi. tel mesaj ad soyad mail adresimi yazdım.
numune istiyorum dedim.

rosense'e salı günü adresimi verdim henüz gelmedi :gitme: yarın şehir sışına çıkıyorum ve 7 gün yokum :gitme: napsam sizce kızlar??

banada gelen cevap

banada aynı maili attılar. bayinin evime çok uzak olduğunu oraya kadar gidemeyeceğimi söyledim. gönderecekleri numuneden memnun kalırsam bayiden aynı ürünü alacağımı anlattım. adresinizi verirseniz numuneleri göndeririz diye cevap verdiler :D

ısrarcı olmadan göndermiyolar yani :)

deracine yolladım. bakalım ne cevap gelecek.
adres istemedi. tel mesaj ad soyad mail adresimi yazdım.
numune istiyorum dedim.

deracine'den bana ilk seferde olumlu cevap geldi canım,kendi attıkları mailde adresimi ve telefonumu sormuşlar,kargo parası yok sanırım bunun.umarım sana da olumlu cevap gelir.kaydirigubbakcemile2

rosense'e salı günü adresimi verdim henüz gelmedi :gitme: yarın şehir sışına çıkıyorum ve 7 gün yokum :gitme: napsam sizce kızlar??

bence rosense'i ara canım.evde olmadığını söyle komşuma bıraksanız olur mu de.yani senin onayın olmadan komşuna bırakmazlar.anlayışla karşılayacaklarını düşünüyorum..

banada aynı maili attılar. bayinin evime çok uzak olduğunu oraya kadar gidemeyeceğimi söyledim. gönderecekleri numuneden memnun kalırsam bayiden aynı ürünü alacağımı anlattım. adresinizi verirseniz numuneleri göndeririz diye cevap verdiler :D

ısrarcı olmadan göndermiyolar yani :)

şimdiden hayırlı olsun canım umarım en kısa sürede eline ulaşır. kaydirigubbakcemile5

Back