Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bioderden 2. ye numune geldi bayram hedaaaayyyyeeessssiiiii kaydirigubbakcemile2
Kızlar sanırım Schwarzkopf numune gönderiyor, schwarzkopf@eczacibasi.com.tr adresine mail attım cevap gelince yazıcam sizlerde yollayın : )
ya kızlar dermokil'in formunu dolduruyorum.gönder dedikten sonra lütfen geçerli bir telefon numarası yazın diyo.yazıyorum zaten ev telefonumu ve cep telefonumu.ev telefonumun alan kodunu silip deniyorum olmuyo,sadece baştaki sıfırı silip deniyorum olmuyo.sizde de böyle bi sorun oldu mu?
anlamadımki canım ya banada bi kere bi sitede olmuştu meslek bölümünü doldurun yazıyo ben doldurup gönderdim yine kabul etmedi boş bıraktın diyo böyle sorunlar çıkıyo demekki bazı siteler üyeliğimi bile kabul etmedi
ortalama 3-4 galiba,uzaklığa göre değişiyor sanırım...güle güle kullan canım..
lady box un ayriyetten sayfası var zaten sen orayı oku istersen
slm kızlar...
bende ıkı ay önce falan o.b.ye ((yanı tampon numunesi için )) mail atmıştım numune istiyorum dıye ertesi gun geldi numunelerim deneyın sizlerde ben merak edıyordum kullanmak kısmet olmadı daha ama deneyecegım .....
bu kampanya bitmistir heralde dimi? renklibir.com - Hediye kazanmanın en kolay yolu bide böyle bir site buldum arkadaslar hediyye ve nemune yolluyor göz atın isterseniz.
neler geldi canım?kargo ödedin mi? kaydirigubbakcemile2
aynı şeyler geldi canım şampuan saç kremi falan