• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya kızlar dermokil'in formunu dolduruyorum.gönder dedikten sonra lütfen geçerli bir telefon numarası yazın diyo.yazıyorum zaten ev telefonumu ve cep telefonumu.ev telefonumun alan kodunu silip deniyorum olmuyo,sadece baştaki sıfırı silip deniyorum olmuyo.sizde de böyle bi sorun oldu mu?

kızlar sabah ıxora numunem hala gelemdı demıstım 15 gun falan olmsutu
neyse ogleden sonra gelmıs:D
ama nısanlım aldı 3,5 lıra tutmus ısın komık yanı kayınpeder teslım almıs hehehe rezıl oldum :)
ıcerısınde ne var henuz bılmıyorum daha elıme ulasmadı

ya kızlar dermokil'in formunu dolduruyorum.gönder dedikten sonra lütfen geçerli bir telefon numarası yazın diyo.yazıyorum zaten ev telefonumu ve cep telefonumu.ev telefonumun alan kodunu silip deniyorum olmuyo,sadece baştaki sıfırı silip deniyorum olmuyo.sizde de böyle bi sorun oldu mu?

anlamadımki canım ya banada bi kere bi sitede olmuştu meslek bölümünü doldurun yazıyo ben doldurup gönderdim yine kabul etmedi boş bıraktın diyo böyle sorunlar çıkıyo demekki bazı siteler üyeliğimi bile kabul etmedi

anlamadımki canım ya banada bi kere bi sitede olmuştu meslek bölümünü doldurun yazıyo ben doldurup gönderdim yine kabul etmedi boş bıraktın diyo böyle sorunlar çıkıyo demekki bazı siteler üyeliğimi bile kabul etmedi

tüh ya göndermemek için mi yapıyolar acaba sinir oldum:)

Ya ben 2 gün önce pazartesi günü rosenseden numune istemistim. adresimi falan aldılar. fakat daha gelmedi. size kac günde geldi acaba?

ortalama 3-4 galiba,uzaklığa göre değişiyor sanırım...güle güle kullan canım..

bende senin kadar uzaktayım sinoptayım,benimki 8.5 tuttu,biraz fazla ama içindekileri merak ettiğim için geri iade etmedim...

lady box un ayriyetten sayfası var zaten sen orayı oku istersen

slm kızlar az once lady's box msj attım kutu gonderımı hala baslamadı dıyorsunuz en azından sıtede bır duyuru yapsanız kıme ne gıdecek bılsek guzel olur bence dedım hemde herkes sızı sık bogaz etmez dıye dusunuyorum sızce nasıl olur dıye yazdım ılan edın kımlere gondercegınızı herkes rahatlasın dedım ıyı demısmıyım kızlar bakalım ne msj atacaklar

slm kızlar...
bende ıkı ay önce falan o.b.ye ((yanı tampon numunesi için )) mail atmıştım numune istiyorum dıye ertesi gun geldi numunelerim deneyın sizlerde ben merak edıyordum kullanmak kısmet olmadı daha ama deneyecegım .....

slm kızlar...
bende ıkı ay önce falan o.b.ye ((yanı tampon numunesi için )) mail atmıştım numune istiyorum dıye ertesi gun geldi numunelerim deneyın sizlerde ben merak edıyordum kullanmak kısmet olmadı daha ama deneyecegım .....

tanpon mu ne ıcın kız anlamadım sey ıcın mı:hulya:

epilixir sorumus br arkadas bende maıl attım ssu maıılı attılar haberınız olsun

Merhaba,

Numune gonderımını sadece deneme gruplarına yapıyouz,dısarıdan numune veremıyoruz.Yardımcı olamadıgım ıcın uzgunum..

Her turlu soru ve oneriniz icin lutfen bize yazin.
Ilginize tesekkurler,
Saglikla kalin.

HOLLYHERBS

Back