Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadaslar işte dedigim gibi en buyuk sıkıntısı usps ile yollanması ...usps secince adamlar takıp nosunu yollamıyolar yani takıp etmek mumkun olmuyor benimde kac paketim kayıp ne yazık kı ...baska kargo seceneklerini secersek eger onlarda takıp no yolluyorlar (tabi onların tasıma ucreti 5usd cok cok daha fazla oluyor )

Son düzenleme:
mail attım ama cevap veren olmadı senağlama.bende umudumu kestim sipariş verecek arkadaslar iki kere düsünün derim a.s.

kesinlikle 2 kere dusunsunler benim ıslamadıklarım içinde de sadece sample yoktu kac dolarlık urun siparis etmıstım yok yani ortada bir siparisim geliyor digeri gelmıyor siz dusunun artık

ay ne yapacaz yaaa

ben de taylor düşünüyordum öööffffff

peki taylorun yurt içinde kargoda bi problemi oluyor mu acaba bir de ıngiltere' den mi geliyor acaba sparişi oraya mı verecez yoksa başka ülkede mi? arkadaşım ıng. de ona aldırayım gelirken getirsin.

bebegim taylorda herhangi bir sorun olmuyor benim gayet sorunsuz elime ulastı ...canım taylorun kendi sitesinden siparis vereceksin bence aksilik cıkmadan eline ulasır

aaa öyle mi livim temem bebek ben öyle yaparım o zaman:) çok sevindim

canım şimdi aklıma geldi, eğer ürünleri paypalle aldıysan paypal parayı geri ödüyor die biliyorum

paypalle almamıstım canım keske öyle alsaymısım ugrasması zor gelmişti . kesin geri ödüyormuymuş ? eger öyleyse alacak arkadaslar paypali kullansın garantili olur şakkıdı

evet cnm ben öyle biliyorum hatta bazı siteler eğer elinize ulaşmazsa yeniden gönderiyor ya da parasını ödüyor ama everyday ödemiyormuş..ben de şimdiye kadar 2 defa sipariş veridm biri sample kitti o hemen geldi 2. siparişimde fırça felan da almıştım 15 gün sonra geldi o da tam korkmaya başlamışken yerimseniben ama ben de bi daha almam sanırım :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…