Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
onların sayfasına girdim iletişim bölümüne yazdım makyaj numunelerinizden istiyorum diye.daha dönen olmadı ama denemekte fayda var.

dash minerals diye bir site buldum free sample veriyolar hemde öyle böyle sample değil. far, allık, eyeliner, fondöten, pudra, kapatıcı, parlak far hepsinden deneme boyu istediğiniz rengi seçebiiyosunuz ben denemedim ama sınır yok galiba 5 yada 10 ürün diye her üründen istediğiniz kadar sipariş edebiliyomusun bilmiyorum bi deneyin derim. ve 8 dolar sabit denemelerden ne isterseniz isteyin taşıma ücreti ödüyosunuz. paypalle ödeme tabiki. ben bugün verdim sipraişimi bakalım ne zaman gelcek gelince fotoraflarını koyarım. toplamda ben 7 ürünün deneme boyunu sipraiş ettim.
google a mineralperfections yazınca bulursunuz. zaten siteye girince free sample diye belirtiyo..... diye bir mesaj gördüm bu forumda arkadaşlar bilgisi olan varmı?????

--------------------------------------------------------------------------------

OHT peptide-3. nükhet durunun güzellik kremiymiş bu kremi çok merak ediyorum acaba bununda numunesi vrmıdır denemek istiyorum bilginiz varmı kızlar bide niweadan numune alan varmı

--------------------------------------------------------------------------------

OHT peptide-3. nükhet durunun güzellik kremiymiş bu kremi çok merak ediyorum acaba bununda numunesi vrmıdır denemek istiyorum bilginiz varmı kızlar bide niweadan numune alan varmı

canım onun numunesinin olduğunu sanmıyorum ben sigara içenler için olanını kullanıyorum memnunum zaten 20li yaşlara uygun olan tek ürünü o, serisini annem kullandı rresmen botoks etkisi ama 3 gün kullanmasın hemen belli ediyor bırakıldığını, nükhet duruda o krem sayesinde güzel değil tabiiki, reklam neticede kadının adı sattırdı kremi

olay'ın tr sitesine üyelik sırasında bazı bilgiler veriyorsunuz
onlar yazmış zaten bazı yeni çıkan ürünleri numene olarak göndeririz falan die
üye oldum ben bakalım gelecek mi..

Son düzenleme:
ıxora ıletıŞımden bılgılerıı yazıyosun numune ıstıyorum dıyosun sana msj gÖnderıyo kargo ucretı alıcıya aıttır dıye kabul edıyorum yazıp gerı gonderıyosun maılı gÖnderıyo 3.5 tl kargo Ücretı canım

Back