• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
rosense bana yollamıo yaa bayisi war burda ama gittigimde numune ürün wermioruz dediler :sinifsinif: bunu söylesem yollarlarmı acaba ?

ıxoradan bızım numuneler hala gelmedı herhalde artık yollamıyolar CADIARZU

hadi ya öyle mi tüh :gitme: neyse ben yine de şansımı denemiş oldum, sen ne zaman istemiştin canım ne kadar süre geçti üzerinden, bu süre içinde cevap gelmedi mi sana? CADIARZU

brn dun bu topici okuduktan sonra yazdım sabah gönderelım cevab geldı kargoyu kabul ettım göndercekler
bide milupaya hamıle olan anneler ve bebeklerı olanlar uye olunca gonderıyorlarmıs
huncada gönderıyormus ne kadar dogru bilmiyorum
numune gönderen firmalar yazın bı sıte cıkıyo ordan takip edebilirsiniz orda baya bı firmanın numune gönderımı var
paylasıma devam

dermacosdan ikinci kez kargo geldi bana az önce aynı numuneler :)

ne ürünleri canım onlar kargo parası verdin mi ne kadar verdin ? bu iş baya sardı beni linki atar mısın ben de istiyim, bi tane numune almazsam çatlayacağım kaydirigubbakcemile3

Rosense'e tekrar mail atmıştım hemen cevap geldi kızlar şimdi adresimi verdim gönderecekler.kaydirigubbakcemile2

bana rosense hiç göndermes heralde çünkü ıspartadayım :sinifsinif:
3tane bayisi var

rosense bana yollamıo yaa bayisi war burda ama gittigimde numune ürün wermioruz dediler :sinifsinif: bunu söylesem yollarlarmı acaba ?

canım banada yollamıyolar ben tekrar mail yolladım ürünlerinizi denemek için numune istiyorum kargo üzretini öderim nolurr ama yhaa lütfen yazdım kabul ettiler :)

yaw bende numune istiyorum dedim bayiniz wermio dedim yollasanız ölürmüsünüz demeye getirdim kaydirigubbakcemile3 cewap bekliom bakalım umarım yollarlar yaa gülsuyunu aldım çünkü çok begendim

yaa canımm ne dedinkii ben hala ugraşıyorumm

bu sabah gittim verdiğiniz adrese numune istedim veremeyeceklerini söylediler zaten ilçede yaşadığım için o dükkan çok küçük çok fazla çeşit de yok 18 yaşındayım ve ürünlerinizi gerçekten denemek istiyorum olumlu cevap verirseniz çok memnun olurum ilginize şimdiden teşekkürler yazdım a.s

bu sabah gittim verdiğiniz adrese numune istedim veremeyeceklerini söylediler zaten ilçede yaşadığım için o dükkan çok küçük çok fazla çeşit de yok 18 yaşındayım ve ürünlerinizi gerçekten denemek istiyorum olumlu cevap verirseniz çok memnun olurum ilginize şimdiden teşekkürler yazdım a.s

tamam canım bende ona yakın bişiler yazmıştım bakalım cevap gelmedi daha:Saruboceq:

yaw bende numune istiyorum dedim bayiniz wermio dedim yollasanız ölürmüsünüz demeye getirdim kaydirigubbakcemile3 cewap bekliom bakalım umarım yollarlar yaa gülsuyunu aldım çünkü çok begendim

benim de sevgilim ıspartalı ondan gülsuyu istedim çok merak ediyorum cildi kuru olanlar çok memnun kalmış tonik olarak kullanıyomuş benim de cildim kurukaydirigubbakcemile2

Back