Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi de ixora'dan istedim bakalım yanıt gelecek mi.. kaydirigubbakcemile2
rosense bana yollamıo yaa bayisi war burda ama gittigimde numune ürün wermioruz dediler :sinifsinif: bunu söylesem yollarlarmı acaba ?
rosense bana yollamıo yaa bayisi war burda ama gittigimde numune ürün wermioruz dediler :sinifsinif: bunu söylesem yollarlarmı acaba ?
ıxoradan bızım numuneler hala gelmedı herhalde artık yollamıyolar CADIARZU
dermacosdan ikinci kez kargo geldi bana az önce aynı numuneler :)
Rosense'e tekrar mail atmıştım hemen cevap geldi kızlar şimdi adresimi verdim gönderecekler.kaydirigubbakcemile2
yaa canımm ne dedinkii ben hala ugraşıyorumm
bu sabah gittim verdiğiniz adrese numune istedim veremeyeceklerini söylediler zaten ilçede yaşadığım için o dükkan çok küçük çok fazla çeşit de yok 18 yaşındayım ve ürünlerinizi gerçekten denemek istiyorum olumlu cevap verirseniz çok memnun olurum ilginize şimdiden teşekkürler yazdım a.s
tamam canım bende ona yakın bişiler yazmıştım bakalım cevap gelmedi daha:Saruboceq:
yaw bende numune istiyorum dedim bayiniz wermio dedim yollasanız ölürmüsünüz demeye getirdim kaydirigubbakcemile3 cewap bekliom bakalım umarım yollarlar yaa gülsuyunu aldım çünkü çok begendim
yazar yazmaz cevap gelmişti bana canım kargo ücretini karşılarım lütfen gönderin falan yaz. :lepi:
benim de sevgilim ıspartalı ondan gülsuyu istedim çok merak ediyorum cildi kuru olanlar çok memnun kalmış tonik olarak kullanıyomuş benim de cildim kurukaydirigubbakcemile2