inşallah kazanırızz, gerçi hediyeler nelerdi unuttum birtek aklımda pasta kalmış nedense kaydirigubbakcemile3:icecream: doğumgünüme birkaç gün var pasta gelse ne güsel olurdu görüntüleri süperdikızlar mahmurenin sonuçları bu ayın 5 inde açıklanıcakmış.bi arkadaş mail atmış sormuş.onlarda cevap vermiş.hadi bakalım inşalah kazanırız bişeyler
inşallah kazanırızz, gerçi hediyeler nelerdi unuttum birtek aklımda pasta kalmış nedense kaydirigubbakcemile3:icecream: doğumgünüme birkaç gün var pasta gelse ne güsel olurdu görüntüleri süperdi)
inşallah kazanırızz, gerçi hediyeler nelerdi unuttum birtek aklımda pasta kalmış nedense kaydirigubbakcemile3:icecream: doğumgünüme birkaç gün var pasta gelse ne güsel olurdu görüntüleri süperdi)
buarada dogum günün kutlu olsun şimdiden tatlım :teytey:mutlu bol numunelii seneler diliyorum:icecream:
bana operatörümden 27 kontör hediye geldi
aman neden bilmiyommm kaydirigubbakcemile3
bilgi almak için verdikleri noyu aradım, mayıs ve temmuz ayındaki görüşmeleriniz için dioo
ööle çokda konuşmam ama Allah bereket versinn
magnlina doğum günün kutlu olsunn a.s.
mahmurenin sonuçlarına nasıl bakıcazz
evet benım kardesımede geldı o noyu aramadım aynı mayıs ayı falan dıyor ama anlamadım tam olarak neden
üzümünü yiyin bağını sormayın :icecream:
kizlar bisey sorucam,
hani bir dergi vardi; her ay bir cekilis yapiyordu;
Aralik ayi cekilisine katilmistim ben onun, bugun sonucuna bakicam da, derginin adini unuttum, neydi o yaaa ??? hatirlayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?