Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar mahmurenin sonuçları bu ayın 5 inde açıklanıcakmış.bi arkadaş mail atmış sormuş.onlarda cevap vermiş.hadi bakalım inşalah kazanırız bişeyler

kızlar mahmurenin sonuçları bu ayın 5 inde açıklanıcakmış.bi arkadaş mail atmış sormuş.onlarda cevap vermiş.hadi bakalım inşalah kazanırız bişeyler
inşallah kazanırızz, gerçi hediyeler nelerdi unuttum birtek aklımda pasta kalmış nedense kaydirigubbakcemile3:icecream: doğumgünüme birkaç gün var pasta gelse ne güsel olurdu görüntüleri süperdi )

inşallah kazanırızz, gerçi hediyeler nelerdi unuttum birtek aklımda pasta kalmış nedense kaydirigubbakcemile3:icecream: doğumgünüme birkaç gün var pasta gelse ne güsel olurdu görüntüleri süperdi )

hehe kız ne pastası koçak gold dan kolye vardıı o gelsin asıl,inşalla bizim kk dan çıkar kazanan kızlar yaaopuyorumnanaktan

buarada dogum günün kutlu olsun şimdiden tatlım :teytey:mutlu bol numunelii seneler diliyorum:icecream:

bana operatörümden 27 kontör hediye geldi
aman neden bilmiyommm kaydirigubbakcemile3
bilgi almak için verdikleri noyu aradım, mayıs ve temmuz ayındaki görüşmeleriniz için dioo
ööle çokda konuşmam ama Allah bereket versinn

magnlina doğum günün kutlu olsunn a.s.

mahmurenin sonuçlarına nasıl bakıcazz

iyiki doğdum magnlinaaaa iyiki doğdun magnlinaaaaaa iyi ki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllaaaarr sanaaaaaazemuszemus
kızlar bir sürü hediye vardı pastel, paşabahçe, daymod, kitap, avon, saç bakım seti, kolye, hatırladıklarım bunlar.hadi inşallah çıkar yaaaaa...mahmurenin kendi sitesinde açıklanır büyük ihtimalle.bugün açıklanıcaktı ama yok henüz.

evet benım kardesımede geldı o noyu aramadım aynı mayıs ayı falan dıyor ama anlamadım tam olarak neden

kızlar bugün mısırlarım geldi,boşuna beklemişim o kadar tadını beğenmedim,evdeki mısır stoklarını bitirirken bir kutuyu yarım bıraktım bugün.yani tadı kötü iğrenç falan değil,mısır yumuşak ağızda dağılıyo kokusuda çok güzel ama biraz çiğ sanki pek mısır tadını alamadım acaba suda çok mu kaldı bilmiyorum..

kizlar bisey sorucam,
hani bir dergi vardi; her ay bir cekilis yapiyordu;
Aralik ayi cekilisine katilmistim ben onun, bugun sonucuna bakicam da, derginin adini unuttum, neydi o yaaa ??? hatirlayan var mi?

banada doğadan çaydan dün yine geldi bir paket çay daha öncede gelmişti 1 ay öncesinde ama ben hiç sevmedim öyle duruyor

benimde mısırlarım geldi sonundayerimseniben
diğer konserve mısırlara göre şekersiz,daha tuzlu ama ben beğendim:lepi:
Kim söylediyse mısırlarımıza sebep olduysa Allah razı olsun kaydirigubbakcemile5

Kızlar Turkcell'in yolladığı kontorler herkese geliyo sırayla o ayda fazla kaç kontor gittiyse.

Bilgi Teknolojileri ve ıletişim Kurulu, ” Turkcell ıletişim Hizmetleri A.Ş’nin, abonelerine kurum tarafından belirlenen azami fiyat sınırlarının üzerinde tarife uygulaması nedeniyle, imtiyaz sözleşmesinin 13. maddesini, 5809 sayılı kanunun ilgili hükümlerini, GSM azami fiyat çizelgelerinin belirlenmesine ilişkin Kurul kararları hükümlerini ihlal ettiğinin tespit edildiğine” karar verdi.

Kurul, söz konusu uygulamadan dolayı abonelerden fazladan alınan konuşma tutarlarının, iade edilmesine ve şirkete soruşturma açılmasına karar verdi.

:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…