Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
sagol canim benim,
evet azaltmislar, ama saglik olsun.

bu arada sen biliyor musun, reallerde satiliyormus rosense urunleri ?

hiç bilmiyorum canım ya sadece rosense'lerde satılıyor heralde, gülbirlik'in malı olması lazım yani, diğerleri çakma rosense, dikkat etmek lazım :)

evet melodicim ben doğadan çayı beğendim.hatta beğendim diye onlara da mail attım....

bende attım ama yanıt gelmedi. valla her pazar keyifle içiyorum çaylarını. bundan sonra sallama çayda tek tercihim doğadan olacak.kaydirigubbakcemile2

bende attım ama yanıt gelmedi. valla her pazar keyifle içiyorum çaylarını. bundan sonra sallama çayda tek tercihim doğadan olacak.kaydirigubbakcemile2

ben de çok beğendim ve de mail attım, gerçekten çok iyiydi çay, içtik bitti, piyasadaki en iyi sallama siyah çay bence...

bana rozi geldi arkadaşlarda mısırdan hala haber yok...25 aralıktan sonra kazananlara geldimi?
bu arada rozi sadece 2 ped veriyo değmez..

rosense den nası ıstenıyor bılgı verebılecek olan varmı canlarım...ben az once maıl attım ama uye olmamıstım sıtelerıne olmam gerekırmı

rosense den nası ıstenıyor bılgı verebılecek olan varmı canlarım...ben az once maıl attım ama uye olmamıstım sıtelerıne olmam gerekırmı

üye olmaya gerek yok canım ama sen yine de üye ol zararı yok
rosense'in sitesine girip iletişim bölümüne tıklayıp çıkan formu dolduruyorsun, mesaj bölümünde numune istediğini belirtiyorsun kaydirigubbakcemile5

slm kızlar ben HALK MUTFAGINA UYE OLMUSTUM
BUGUN KOCAMAN BRI KUTU GELDI
ICINDE IKI TANE BISKUVI
BIR YAG HEMDE BUYUK BOY
IKI TANE PUDING KAKAOLU VANILYALI
IKI TANE HAZIR CORBA

slm kızlar ben HALK MUTFAGINA UYE OLMUSTUM
BUGUN KOCAMAN BRI KUTU GELDI
ICINDE IKI TANE BISKUVI
BIR YAG HEMDE BUYUK BOY
IKI TANE PUDING KAKAOLU VANILYALI
IKI TANE HAZIR CORBA

afiyet olsun canım :kedi:
üye olan herkese gönderiyolarmı acaba yoksa kampanya falanmı sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…