Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadaslar link vermek yasak diil mi?
ben yine de link vermiyim tarif ediyim, ana sayfada, ustlerde kirmizi fon uzerinde beyaz yaziyla mahmure yilbasi senligi sonuclari icin tiklayin yaziyo, kocaman.

bu topikte bugüne kadar çok link verildi de ondan dedim canım tamam buldum sağol, yok benim adım maalesef :)

ben yine de link vermiyim tarif ediyim, ana sayfada, ustlerde kirmizi fon uzerinde beyaz yaziyla mahmure yilbasi senligi sonuclari icin tiklayin yaziyo, kocaman.
saol canım sanırım benim güvenlik ayarlarımdan falan kaynaklanıyor görünmüyordu bende..biraz uğraşınca nasıl yaptım anlamadım ama yazı çıktı..baktım malesef hiçbir şey kazanamamışım zaten biliyorum çok şansız bir insanım ben ( ufak bişiy bile kazanmış olsam cidden moralim düzelicekti az da olsa bugünlük

uzulmeyin kizlar, ben de bise kazanamadim:)
o diil de kazananlarin arasinda erkekler bile var,bu daha cok koydu:)
neyse bu da bi nevi kumar diil mi, e kumarda kaybeden askta kazanirmis

uzulmeyin kizlar, ben de bise kazanamadim:)
o diil de kazananlarin arasinda erkekler bile var,bu daha cok koydu:)
neyse bu da bi nevi kumar diil mi, e kumarda kaybeden askta kazanirmis
hahaha koptum fallaha aklıma geleydi ben de babamın adına da yazar gönderirdim:roflol:
yok hayatım ne aşkta ne kumardan ne başka şeyde çok üzgünüm çookk mafoldumben
bu arada yeni smileylar eklenmiş farkettiniz mi mesela bayanssulusmile boshayallersmilealsanaalsanasmile

ya ben bu topiği nasıl farketmemişim??
çok geç kaldım çok akannehir

evet ya yeni smiley eklenmiş çok tatlılar :)

ben bugün baktım ama göremedim listeyi
acaba kaldırıldımı, nasıl öğrenebilirimki kızlarr:sinifsinif:

kızlarr atı üstüü kopyala yapıştır yapıp listeyi buraya ekliceksinizzzz

biz beceremedik listeyi görmeyii

kızlar dermoligia dan bana mail gelmiş. soruyu yanıtla süpriz hediye kazan diye. yanıtlayıp gönderdim bakalım ne olacak. şanslı değilim bakalım ne olacak?

penguenden mısırlarım geldi kaydirigubbakcemile5 tadları güzel ama çok yumuşaklar. sevdim ama :lepi:a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…