Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bana rosense geldi bayağı oldu siteye giremediğim için yazamadım yalan olması ama ya 15 ya 16 mı ne geldi ayrıca rosensenin kendi plaj çantasından göndermişler çok sevindim zaten sadece çantaya sevindim çok şık 2 parçe içini çıkarınca makyaj çantası takınca palj çantası oluo orta boyda mağzalarında satılıo ankaraya gezmeye gitmiştim mağzaya girdik çantayı sordum 25 ytl dedi bayan ayyyy iice sevindim . :) kargo parası 7.5 aldılar benden

canım valla ne kadar şanslısın bana geri bile dönmediler günlerdir sen kaç defa mesaj yolladınki :gitme:

pastelim geldi kızlar kırmızı lipglossa bittim maskaranında fırçası hoşuma gitti daha kullanmadım ama..ruj da idare eder.ama lipglossu beni benden aldı diyebilirm
:sm_cool:

bu mısırlar kazandıktan nekadar süre sonra elinize ulaşıyo kızlar?daha önce kazanan arkadaşalr nerdesınız

bende kazandım
iki gün falan girdim sitesine
sonra unuttum gitiim
bigün kapıda karga
mısırlar gelmiş
ama 2 hafta içinde ama 1
bilmiyorum
dikkat etmedim hiç inan

kızlarrr benim rosenseler geldi ama 8 tane yollamışlar cimriler mafoldumben üstelik 3.50 lira kargo ücreti ödedim kafamçokkarıştı neyse artık ne yapalım olan olduu bu arada mısır bende kazandım ama henüz gelmedi ne zaman gelecek acabaa gelen arkadaşlara kaç günde ulaştı acaba listede göründükten sonra?CADIARZU

Eklentiler

• $ABCD0013.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bugün migrosta kremlerde %50 indirim vardı.Fiyatlar çok iyiydi...

canım walla pek şanslı sayılmam ama oldu işte ben 2 kere msj attım bayi var gönderemeyiz dediler bende dedim bayiye gittim numune vermiolar bakım yapalım dediler bende her hafta bakımamı gitcem yapamam öle bişi dedim ayrıca ben zaten rosenseden ürün kullanıyorum en son 100 tl para saydım resmen onu da söledim sonra tamam dediler hatta telle aradılar beni hem rosense ana bayi hem rosense oturduğum şehirdeki bayi sonra aradan 10 gün geçti hala gelmedi msj attım bayağı sitemli bi msjdı sonra cvp geldi ertesi gün elimde :)

bu arada mısır kazanmışım kaç tane yolluyorlar ve kaç günde acaba

arkadaslar mısır kazananlara 6 adet mısır konservesi geliyor
bana 2 günde gelmişti
yerimseniben

fikrimühim.....
üye oluyorsunuz zaman zaman size mail geliyor anket maili cavaplıyorsunuz..
sonra eğer yetişebilirseniz size anketlediğiniz üründen yolluyolar..
fikrimühim eskiden bonkörmüş ama şimdi öyle değil üye olalı çoook uzun zaman oluyor çok mail anket geldi hemsini cevapladım aldığım tek şey 5 puan...
yani demem o ki ben fikrimühimden bi nasiplenemedim.
herkez şikayetçi artık...

bende msır kazanmışımmm hihoyyyt
ilk defa bi yerden bişi kazandım bakalım gelcekmi mısırlar zemuszemus
kızlar çok sağolun iyiki söylediniz kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim çok saol. çok sevindim ürünlere. denedim biliyorum die bi site var orda da anketlere katılıp hediyeler kazanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…