Bak bak bak..ne ihtimamlısın..kaydirigubbakcemile3
Ya doğumgünü hedayesi yollarlarsa..Sen bize yanlış tarih vermişsin ver hedayeyi geri derlerse...kaydirigubbakcemile3
Bak bak bak..ne ihtimamlısın..kaydirigubbakcemile3
Ya doğumgünü hedayesi yollarlarsa..Sen bize yanlış tarih vermişsin ver hedayeyi geri derlerse...kaydirigubbakcemile3
roziden bana mail gelmiş dün. kargo yola çıkmış belki bugün gelir.
beterböcek cim kargo poşetine koyuyorlar belli olacağını sanmam. rozi ülkerin zaten. üzüerinde ülker yazar gönderimi sanırım.
molped den bana da cevap geldi. numune gönderimi yomuş olunca göndereceklermiş.
aslında ped için numune istemem ama rozi ve molped hiç kullanmadığım marka. beğenirsem kullanırım.
gliss den hala cevap gelmedi.
bu rozi molpet filan kargo ücreti almıyo değil mi ?
almıyor
evet ben de merak ettim sen ne zaman doldurmuştun formu,ben dün doldurdum daha,kaç günde yolluyorlar ? ne gönderdiler,kargo ücreti var mı?bana da dermalogica ve roziden tester geldi..
güle güle kullan yaren :):)
tşkler ama ben diil ablamın kızına aldım :))zemuszemus
teşekkür ederim canım. Acaba orkid ve kotexinde numune gönderimi vamrıdır ?
Nasıl bişey bu tester?..ben de mail attım da, merak ettim gelenibana da dermalogica ve roziden tester geldi..
valla bilmiyorum ki ama denemekte fayda var
molped göndermiyor ama onu biliyorum, şu an için numune gönderimimiz yoktur diyor.
sen aklıma sokunca mail atmaya karar verdim kotex ve orkide
kotex in iletişim bölümünü bulamadığım için atamadım
orkide attım bakalım ne cevap gelecek
roziden 3 tane geleceği belliydi zaten önceki sayfalarda herkes öyle yazmış, zaten numune bu neden 20li 30lu paket göndersinler ki :)
evet ben de merak ettim sen ne zaman doldurmuştun formu,ben dün doldurdum daha,kaç günde yolluyorlar ? ne gönderdiler,kargo ücreti var mı?
heycanlandım birden hihihi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Nasıl bişey bu tester?..ben de mail attım da, merak ettim geleni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?