• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Bak bak bak..ne ihtimamlısın..kaydirigubbakcemile3
Ya doğumgünü hedayesi yollarlarsa..Sen bize yanlış tarih vermişsin ver hedayeyi geri derlerse...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yokya bir hafta dogum gunum kutlanıyo maillerde
hep boş msj lülülülülülü

Bak bak bak..ne ihtimamlısın..kaydirigubbakcemile3
Ya doğumgünü hedayesi yollarlarsa..Sen bize yanlış tarih vermişsin ver hedayeyi geri derlerse...kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 evet mesela turkcel bedava konuşma kampanyası oluyor doğum gününde ama ben yanlış verdiğim için alakasız birgünde vermiş oluyorlar bana o bedava konuşma,mesaj hakkını ve güzelim bedavalar heba oluyor kullanamadan :hulya:

bugun huggsh çocuk kilodu numunem geldi sırnaşık şey .. 1 adet . teşekkürler huggesh alkisalkisalkis

roziden bana mail gelmiş dün. kargo yola çıkmış belki bugün gelir.
beterböcek cim kargo poşetine koyuyorlar belli olacağını sanmam. rozi ülkerin zaten. üzüerinde ülker yazar gönderimi sanırım.
molped den bana da cevap geldi. numune gönderimi yomuş olunca göndereceklermiş.
aslında ped için numune istemem ama rozi ve molped hiç kullanmadığım marka. beğenirsem kullanırım.
gliss den hala cevap gelmedi.

bu rozi molpet filan kargo ücreti almıyo değil mi ?

pinhanlal dermologica nasıl bir şey gönderdi ben de istemeyi düşünüyorum da, çok zor olmazsa resim ekleyebilir misin..

teşekkür ederim canım. Acaba orkid ve kotexinde numune gönderimi vamrıdır ?

valla bilmiyorum ki ama denemekte fayda var
molped göndermiyor ama onu biliyorum, şu an için numune gönderimimiz yoktur diyor.
sen aklıma sokunca mail atmaya karar verdim kotex ve orkide
kotex in iletişim bölümünü bulamadığım için atamadım
orkide attım bakalım ne cevap gelecek

Son düzenleme:
valla bilmiyorum ki ama denemekte fayda var
molped göndermiyor ama onu biliyorum, şu an için numune gönderimimiz yoktur diyor.
sen aklıma sokunca mail atmaya karar verdim kotex ve orkide
kotex in iletişim bölümünü bulamadığım için atamadım
orkide attım bakalım ne cevap gelecek

Orkide attım bende daha cevap alamadım beklemedeyim.
Dax'tan mail geldi yarın elimde olurmuş.
Roziye attım en kısa zamanda bana dönüceklermiş.
Lapiden tüy dökücü kreme attım numune dağıtımınız varmı die bekliyorum.
bide weet'e attım varmı die sordum.
molped'e attım bekliyorum.
Eğer bunlardan olumlu cevap alırsam alır almaz yazarım buraya.

Son düzenleme:
dermalogica 2 adet küçük jelatin ambalajda (3ml civarında) tester yolladı.maske ve soyucu krem. daha kullanmadım. resim yüklemem şu an için imkansız malesef. çünkü bilgisayar kötü durumda. bazen siteyi açmakta bile zorlanıyo:((
bu arada dermalogicanın sayfasında speed mapping var. ordaki soruları cevaplayarak cilt tipinizi belirliyosunuz onlarda uygun tester yolluyorlar. kargo ücreti yok bu arada:)

evet ben de merak ettim sen ne zaman doldurmuştun formu,ben dün doldurdum daha,kaç günde yolluyorlar ? ne gönderdiler,kargo ücreti var mı?
heycanlandım birden hihihi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

dermalogica 2 adet küçük jelatin ambalajda (3ml civarında) tester yolladı.maske ve soyucu krem. daha kullanmadım.
yaklaşık 2 haftadayolladılar. kargo ücreti yok bu arada:)

Back
X