Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

vereliniortak Güle güle harca..

Doğadan çaydan da ne mail,ne de gönderi gelmedi..

önemli değil canım opuyorumnanaktan

kizlar bana gliss den numune geldi,
1 tane 50 ml sampuan
1 tane 10 ml sac maskesi
" " " " sac kremi
" " " " sampuan yine
1 tane de 1,6 ml krem numunesi

gliss in kullandigim urunleri var, onlardan bahsetmistim mailde; yeni cikan urunlerinizi de denemk istiyorum demistim,
once tlf. ettiler sonra kargo gonderdiler

sagolsunlar :)))

boylece ilk defa numune almis oldum :))))))

ben de mail attım bakalım cevap verecekler mi...

hadi bakalim hayirlisi.

bayag hosuma gitti,
sampuan kucuk bit tupte (hani otellerde verdikleri gibi) digerleri kagit ambalajda..

ya arkadaşlar okudum okudum bi türlü aradığım soruya cvp bulamadım gözlerim ağrıdı walla:)
şimdi firmaların sitesine girip iletişim bölümünemi yazcak.
peki ne yazcaz
yani ben numunemi istiyorum gibilerinden yazcaz
biraz açarmısınız

ürünlerinizi denemek için numune istiyorum iligilenirseniz sevinirim

diyorum ben canım yardımcı oldum mu??

evet iletişim bölümündeki formu dolduracaksın. mesaj bölümüne de numunelerinizi denemek istiyorum, gerçekten çok merak ediyorum, memnun kalırsam alırım, ilginize şimdiden teşekkürler gibi şeyler yaz. :)

saolun kızlar gerçi hiç şansım yok böle şeylerde ama denicem inş.olur yaa bari bunda şans gülsün :)
peki hangi markalara gönderdiniz sizler genelde hangileri cvp verio yazarsanız çok sevinirim .
çünkü aklıma bi kaç markadan başka gelmedi onlarda cvp vermeyebilir. saolun kızlar cidden:)

o kadar yere attım bana sadece ixora ve rosense den numune geldi (bunların kargo ücreti bize ait)
molped ve rozi de gönderiyor(kargo ücreti ödemiyoruz) ama bana henüz gelmedi kargo.
bioder den gelen var, gliss den gelen var. aklına gelen markaların sitesine girip iletişim bölümünden mail atıp şansını deneyebilirsin canım...

cnm evet iletisim bolumune yazilacak,
mesela benim saclarim boyali ve ben glissin renk koruyucu sampuanini kullaniyordum,
yazdim oraya su urununuzu kullaniyorum diye,
ama saclarim cok uzun ve dokuluyor dedim, bunun icin urununuz varsa denemek istiyorum dedim, deneme boyu gonderebilir misiniz dedim,

bir bayan beni aradi, belli bilgili birisi, bana sacla ilgili bilgiler verdi ve sana simdi uzun saclar icin olan oil nutritive in numunesini gondereyim bir dene bakalim dedi, birkac gune de kargo geldi..

ben hep bu sekilde urunlerini kullandigim yerlere yazdim (gerci baska gonderen olmadi )

glisse bende yazmıştım ama cevap da gelmedi kargoda. bende gliss kullanıyorum. bende senin gibi yazayım bakalım ne olacak. kargo ödedin mi?

Bana gelen bilgi maili üzerine az önce Dermalogica nın sitesine girdim . Speed mapping den cilt sorunuma uygun olan ürünü belirledim , deneme kitini kısa zamanda göndereceklermiş.

Sizde deneyin :)

Bana gelen bilgi maili üzerine az önce Dermalogica nın sitesine girdim . Speed mapping den cilt sorunuma uygun olan ürünü belirledim , deneme kitini kısa zamanda göndereceklermiş.

Sizde deneyin :)

aaa cnm yaa supermis,
gonderirlerse daha da super olur :)

sagol paylastigin icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…